Bir doktordan dinlemistim en dogru zaman adet gecikmesinden 4-5 gun sonraymis. Erken yapilan gebelik testleri kimyasal gebelikleri yakaliyor anne adayi hamileyim diye seviniyor bir kac gun sonra adet kanamasi baslayinca buyuk uzuntu yasiyor demisti. Gel gor ki dayanabiliyor muyuz hayir hemen yapiyoruz.Adetiniz kaç gün gecikince yaptınız ? Ne zaman yapılmalı doğru çıkması için idrarda ve kanda
Kanda 5. gün yaptırdım ,idrarda 2 hafta sonra pozitif çıktıAdetiniz kaç gün gecikince yaptınız ? Ne zaman yapılmalı doğru çıkması için idrarda ve kanda
1 hafta sonra yaptım. Anında beliren gayet net ikinci çizgiyi gördüm çok şükürAdetiniz kaç gün gecikince yaptınız ? Ne zaman yapılmalı doğru çıkması için idrarda ve kanda
Birgün geçti yarım saat sonra incecik çıktı çok dikkate almadım birgün sonra yaptım iki dakikada ciktiAdetiniz kaç gün gecikince yaptınız ? Ne zaman yapılmalı doğru çıkması için idrarda ve kanda
Kanda 5. gün yaptırdım ,idrarda 2 hafta sonra pozitif çıktı
2 hafta sonra büyük bir ihtimalle adet gününe denk geliyodur önce öğrenenler vardır muhakkak ama kanda en güvenilir adet gecikmesinden sonra bakmakmerhaba. çatlatma iğnesi vuruldum. normalde doktor tam 2 hafta sonra test yap dedi ama acaba kanda daha erken çıkma ihtimali var mıdır bilen var mı?
2 hafta sonra büyük bir ihtimalle adet gününe denk geliyodur önce öğrenenler vardır muhakkak ama kanda en güvenilir adet gecikmesinden sonra bakmak
Daha erken test yaparsanız iğnenin içindeki beta hcg etkisi geçmemiş olup yanlış pozitif çıkabilir en erken 12. gün diyorlar o da zaten 2 hafta oluyor yaklaşıkmerhaba. çatlatma iğnesi vuruldum. normalde doktor tam 2 hafta sonra test yap dedi ama acaba kanda daha erken çıkma ihtimali var mıdır bilen var mı?
Daha erken yaparsan pozitif gösterir zaten çatlatma iğnesinin etkisi vardır sabır hanımlar
teşekkür ederim. çok zor sabrediyorum aylardır olmayınca. bir de doktor olmaması için hiç bir sebep yok dedi.Daha erken test yaparsanız iğnenin içindeki beta hcg etkisi geçmemiş olup yanlış pozitif çıkabilir en erken 12. gün diyorlar o da zaten 2 hafta oluyor yaklaşık
Adetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız klomen? Bu ilac iğne biraz değişik ya ben çözemedim.aslında bu ay baya kaydı çatlama günüm de.. normalde 2 gün sonra adet günüm ama çatlamaya bakıyoruz sanırım çatlamadan sonraki 2 hafta diyoruz değil mi?beklemek çok zor
Zor oluyor beklemek biliyorum. Ne zamandan beri istiyorsunuz?teşekkür ederim. çok zor sabrediyorum aylardır olmayınca. bir de doktor olmaması için hiç bir sebep yok dedi.
Adetin kaçıncı günü kullanmaya başladınız klomen? Bu ilac iğne biraz değişik ya ben çözemedim.
Zor oluyor beklemek biliyorum. Ne zamandan beri istiyorsunuz?
Benzer şeyler yaşıyoruz biz de 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor en son doktora gittik klomen başladım. 17 temmuzda çatlatma ignemi vurdum bekliyorum ama benden umut yok bu sefer. Şu an duphaston kullanıyorum bitince adet olacaksın dedi adet belirtilerim o kadar fazla ki ilacı bıraksam da adet olsam diye düşünmeye başladım.2. gününden itibaren klomen ve estrofem kullandım. yumurtam geç büyüdü ona rağmen bu yüzden çatlamam da gecikti. hormon bandı da kullandım baya karışık benimkisiama 1.5 hafta kadar kayma oldu. takip edemiyorum artık doktor ne diyorsa o günü bekliyorum . keşke 1 hafta içinde kanda belli olsaydı. çatlatma iğnemi de 22 temmuzda vurdum. mart ayından beri bekliyoruz ama her ay tedavi ile geçti nerdeyse. rahmim de kapalıydı. şimdi açıldı güya ama bekliyoruz
O hatayı ben yaptim çatlama iğnesi sonrasında reglime 2 gün kala betahcg pozitif cikinca herkese hamile olduğumu ilan etmiştim meğerse kullanılan iğnelerden kaynaklıymış.bu tarz tedavilerde betahcg de yanilma oldugu icin doktorunuzu söylendiği tarihte yaptirmanizi tavsiye ederim.merhaba. çatlatma iğnesi vuruldum. normalde doktor tam 2 hafta sonra test yap dedi ama acaba kanda daha erken çıkma ihtimali var mıdır bilen var mı?
Benzer şeyler yaşıyoruz biz de 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor en son doktora gittik klomen başladım. 17 temmuzda çatlatma ignemi vurdum bekliyorum ama benden umut yok bu sefer. Şu an duphaston kullanıyorum bitince adet olacaksın dedi adet belirtilerim o kadar fazla ki ilacı bıraksam da adet olsam diye düşünmeye başladım.
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş bat tarihi otomatik değişiyor bu durumda. Sizin 6 ağustosa kaymış sanırım. Benimki de 3 ağustostu 1 ağustosa kaydı. Hakkımızda hayırlısı olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?