- 22 Temmuz 2024
- 421
- 143
- 23
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Bende öyle diyorum ama eşim biraz daha bekleyelim testler negatif diyor bilmiyorum yaaBence kan ver canım gecikmende varmış testlerle kafanı yorma
2 gün gecikmeyle varsa idrar testinde çıkardı canım. Bir ihtimal geç döllenme olabilir. Yumurtlama tarihini biliyor musun ?Merhaba kızlar. Adetime dört gün kala duratest erken gebelik testini yaptım çokkk az silik çizgi belirdi. Şimdi adetim iki gün gecikti roll marka kaset test yaptım ve negatif çıktı, sonradan pozitife döner mi yaşayan var mı.
Belirtilerim su gibi akıntı, kasık ağrısı, baş ağrısı ve halsizlik. Birden boğaz ağrısı çünkü beş ay önce dış gebelik geçirdim gebeliği ilk öğrendiğimde bogaz ağrım vardı bu belirti mı emin degilim. sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşam var mı?
14 haziran ovulasyon testinde pik çıktı ama daha sonrasında adete bir hafta kala tekrar pik çıktı. Beş ay önce de dış gebelik geçirdim adete bir hafta kala ovulasyon testim pik çıkmıştı. Bilmiyorum kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım2 gün gecikmeyle varsa idrar testinde çıkardı canım. Bir ihtimal geç döllenme olabilir. Yumurtlama tarihini biliyor musun ?
Bence 2 gün sonra erken gebelik testi yap tekrar canım eğer regl olmazsan.14 haziran ovulasyon testinde pik çıktı ama daha sonrasında adete bir hafta kala tekrar pik çıktı. Beş ay önce de dış gebelik geçirdim adete bir hafta kala ovulasyon testim pik çıkmıştı. Bilmiyorum kafam çok karışık sizce ne yapmalıyım
Leke varsa hamilelikte mutlaka doktora gidin bence dış gebelik olmasa bile düşük tehlikesine karşı önlem alırsınız birde dış gebelik için kan değerleri önemli düzgün artış olmuyor ya az artıyor ya artıp azalıp geri artıyorMerhabalar bende ki belirtiler dış gebelik mi diye endişeliyim daha önce yaşatanlar bilgilendirirse sevinirim ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım yani kan testi pozitif çıktı ama karnımda adet olacakmış gibi sancı var ve iki gün daha yoğun lekelenmem oldu şimdi çok minik minik lekelenme yine oluyor cuma günü doktor randevum var ama çok endişeliyim bi olumsuzluk var gibi
Tüp bebek doktorumla iletişime geçtim o progestan iğne vurdurdu ama bi şey demek için çok erken diyor kanı da iki defa verdim iki gün arayla ilki 360 tı ikincisi 870 çıktı tekrar vermedim düşüş falan var mı diye ama karnımdaki ağrı sancı hep var benim ilki de tüp bebekle oldu hiç böyle ağrı olmamıştı diye hatırlıyorumLeke varsa hamilelikte mutlaka doktora gidin bence dış gebelik olmasa bile düşük tehlikesine karşı önlem alırsınız birde dış gebelik için kan değerleri önemli düzgün artış olmuyor ya az artıyor ya artıp azalıp geri artıyor
Dış gebelikte tek taraflı baskın sancı oluyorTüp bebek doktorumla iletişime geçtim o progestan iğne vurdurdu ama bi şey demek için çok erken diyor kanı da iki defa verdim iki gün arayla ilki 360 tı ikincisi 870 çıktı tekrar vermedim düşüş falan var mı diye ama karnımdaki ağrı sancı hep var benim ilki de tüp bebekle oldu hiç böyle ağrı olmamıştı diye hatırlıyorum
Kan testi verdiniz mi aynı durumu bende yaşıyorum silik çizgi ve gecikme var reglimde kan vermeye gidicemMerhaba kızlar. Adetime dört gün kala duratest erken gebelik testini yaptım çokkk az silik çizgi belirdi. Şimdi adetim iki gün gecikti roll marka kaset test yaptım ve negatif çıktı, sonradan pozitife döner mi yaşayan var mı.
Belirtilerim su gibi akıntı, kasık ağrısı, baş ağrısı ve halsizlik. Birden boğaz ağrısı çünkü beş ay önce dış gebelik geçirdim gebeliği ilk öğrendiğimde bogaz ağrım vardı bu belirti mı emin degilim. sizce ne yapmalıyım bu durumu yaşam var mı?
Vermedim ama yarın vermeyi düşünüyorum hala adet olmadım. Kaç gün gecikme oldu sizdeKan testi verdiniz mi aynı durumu bende yaşıyorum silik çizgi ve gecikme var reglimde kan vermeye gidicem
Vermedim ama yarın vermeyi düşünüyorum hala adet olmadım. Kaç gün gecikme oldu sizde
Yaa hayırlı olsun var işte kesin yarın kan vermelisinEki Görüntüle 3617844
2 gün gecikme
İkimiz içinde hayırlısı olsun teşekkür ederimYaa hayırlı olsun var işte kesin yarın kan vermelisin
Aminn inşallah canımİkimiz içinde hayırlısı olsun teşekkür ederim
Kan verdim pozitifAmin i
Aminn inşallah canımkan verince güzel haberlerini bekliyorum
Yaa ne güzel hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınızaKan verdim pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?