Gebelik testinin silik çizgisi kızarır mi 🤭

Yukarıda paylaştığım testler sonrasında gittim doktora ben kan tahlili sonucunda gebelik çıktı

Son düzenleme:
Hayırlı olsun :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bende dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı 5 dakkika sonra önce 6 Mart test yaptık akşam çok silikti çok az belli olyordu net degildi ama dün yaptığımda belli olyor baya acaba yavaş yavaş mi koyalsiyor cevapların bekliyorum çok teşekkür ederim

Merhaba hayırlı olsun belirtileriniz var mıydı
Evet kasık ağrısı çekiyorum reglime 8gün kala başlamıştı hala da devam ediyor regl ağrısı gibi ama sürekli değil ara ara giriyor bunun dışında baş ağrısı oldu ama migrenimde var benim onun hamilelikle ilgisi olmayabilir.

Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bence benim gün geçtikçe koyulaşmıştı.

Yarın sabah ilk idrarla tekrar yap bence benim gün geçtikçe koyulaşmıştı.
Günaydın canım evde hiç testim kalmadı normelde evde 2 3 tane olur bugün olmayacağı tutu bugün alacağım insallh dediğini gibi olur gittikce koyulaşır kasık ağrım var belim ağrıyor ara ara alt tarfa ağrı gieiyor çok sık değil ama ara ara bilmiyorum adettim surelkli 3 yada 4 gün öne atıyor süreli deyisik takvimde oluyorum doktor sordum düzenli oluyorsun 2 3gun öne atmasinda birşey yok dedi bilmiyorum ya rabbim büyük hayirlsin nasip etsin inslalh

Ovulasyon testi vardı onunda yaptım o da köyü çıkmaya başladı 6 Mart gebelik test yaptığımda onunda yaptım silik çıktı ama cumartesi gece hem ovulasyon testi net şekilde köyü çıkmaya başladı gebelik testi beli oldu ilk yaptığımda ışıktan bile zor görünüyordu ama bunu gerek yok direk görebiliyorum

İnşallah güzel haberi alırsın çift çizgiyi silik bile görüyorsan bence vardır bir şey ben 7 aydır her ay test yapıyorum hiç silik çıktığı dahi olmamıştı bu aya kadar

İnşallah güzel haberi alırsın çift çizgiyi silik bile görüyorsan bence vardır bir şey ben 7 aydır her ay test yapıyorum hiç silik çıktığı dahi olmamıştı bu aya kadar
İnsallh canım rabbim nasip etsin inşallah isteyen herkez sağlıklı bir şekilde bende daha önce yaptığım testler hiç görmedim bir kaç gün önce dahil test eve di baktım hiç silik olmadı bu sefer olunca bir tuhaf oldum daha önce kimyasal oldum ondanda korktum insallh rabbim hayirlsin nasip ettisn cevapların içinde teşekkür ederim pek senin durum nedir

Benim şimdi 4 haftalık 197 çıktı hcg. Önümüzdeki hafta tekrar gideceğim keseyi görmek için

İnşallah, hep dua ediyorum. Olmayan, isteyen herkese de nasip eder inşallah.
Amin cnim baklim ben şuan beklemek istiyorum daha adet olmadim 2 var adettime o bir geçsin ondan sonra tekra test yapacağım zaten varsa çıkar yoksa adet olurum zaten o yüzden bekleme karar aldım

Canım gebelik oldu mu bende de var kasık ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…