Cuma gunuNe xaman yaptırdınız kan testini?
Cuma gunu
Merhaba kizlar,
4 yillik evliyim artik bebek istiyoruz. Adetim 7 gun gecti kan testi yaptirdim maalesef sonucu henuz cikmadi. Netten baktim aslinda ama bhcg yi bulamadimKorundugum donemlerde aldigim gebelik testi ile bu sabah denedim tek cizgi cikti. Yanlis sonuc vermis olabilir mi? Yarin sonucu doktora gosterecegim sabredemedigim icin siz tecrubeli arkadaslara danismak istedim. ( akintim, asiri bas agrim, kasiklarimda agri, siskinlik kisacasi adet belirtilerinin hepsi vardi ancak hala adet olmadim. Cok stresli bir donemde gecirdim ayrica yumurtlama doneminde birlikte olmamistik)
Simdiden hepinize cok tesekkur ederim.
sonuç çıkmış ama sonuçlarda hcg yoksa yanlış yapmış olabilirler başka adını bilmiyorum ben. Ama 7 günlük gecikme idrar testinde de çıkardı diye düşünüyorum.Cuma gunu
çoktan çıkması lazımdı.betahcg başka ismi yok sanırım.
özel bir hastaneye gidin en geç 2 saat içinde alırsınız sonucu.
Calistigim icin izin alamiyorum. Wbc nin hamilelikle ilgisi var midir bilen var mi
Hayir hayir hic alakasi yok.Calistigim icin izin alamiyorum. Wbc nin hamilelikle ilgisi var midir bilen var mi
Adet olacagim diye bekliyordum. O kadar agri sislik sanci vardiki ama bayada zaman gecti. Hem bir umut hem de olmaz diye kendimi alistiriyorum degisik bir duygu kizlarkullanılmadı için tarihleri var yok bilmiyorum ama yanlış vereceğini sanmam ama benim de adet sancısı gibi Kasıklarımda sancı mide bulantısı vardı hep Adet olacağım diye bekledim olmadım hamilelik belirtileri da öyle en belirgin özelliği de halsizlik uyku Gündüz
Adet olacagim diye bekliyordum. O kadar agri sislik sanci vardiki ama bayada zaman gecti. Hem bir umut hem de olmaz diye kendimi alistiriyorum degisik bir duygu kizlar
Adet olacagim diye bekliyordum. O kadar agri sislik sanci vardiki ama bayada zaman gecti. Hem bir umut hem de olmaz diye kendimi alistiriyorum degisik bir duygu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?