Gebelik testinin ucunda kalan ikinci silik cizgi testin bozuk oldugunu mu gösterir?

lila98

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
490
Puanlar
23
Kızlar merhaba catlatma ignemden sonra 17. Günüm regl olmadım ama 13. Gun kan verdigimde beta 1.84 çıktığı icin doktorum regl olursun demisti. Bugün sansa test yapayim dedim bastan test gostergesinin en ucunda pembe cizgi vardı sökeyim derken cizgi tek cizgiyi gecti ve kontrol cizgisinin yanında durdu toplamda üc çizgi oldu. Kontrol cizgisi sebebi bilinmeyen cizgi birde test gostergesinde hamile degilsin cizgi hic boyle olmamisti kan vereyim mi sizce (resmi cekerken cizgi ikinci ekrana kaydi sonra kontrol cizgisinin yanina gevti )
IMG_20260125_201644_227.webp

Kızlar merhaba catlatma ignemden sonra 17. Günüm regl olmadım ama 13. Gun kan verdigimde beta 1.84 çıktığı icin doktorum regl olursun demisti. Bugün sansa test yapayim dedim bastan test gostergesinin en ucunda pembe cizgi vardı sökeyim derken cizgi tek cizgiyi gecti ve kontrol cizgisinin yanında durdu toplamda üc çizgi oldu. Kontrol cizgisi sebebi bilinmeyen cizgi birde test gostergesinde hamile degilsin cizgi hic boyle olmamisti kan vereyim mi sizce (resmi cekerken cizgi ikinci ekrana kaydi sonra kontrol cizgisinin yanina gevti )Eki Görüntüle 3699835
Sonuç ne oldu acaba

IMG_20260407_073740_621.webp
bende de kenarda böyle bir pembe çizgi çıktı bu ne demek acaba

Back
X