Bel ağrısı ve kasık ağrısı olunca acaba mı dedim merakıma yenik düştümArkadaşım en erken 10. Gün öğrenirsin oda çok nadir 12. Gun ideal daha erken bebeğim Sabret insallah bebis vardır
Biraz erken yapmışsınız hele kaset test için çok erken. Kaset testler bildiğim kadarıyla regl gecikmesi olunca veya regl gününde doğru sonuç verir. Erken gebelik testleri onlara nazaran daha erken sonuç verebilir. En erken kanda öğrenilir. Yani siz hem erken yapmışsınız hem de en geç yapılacak testi yapmışsınız. Biraz bekleyin daha sonra belirtiniz devam ederse tekrar yapın. İnşallah güzel haberler alırsınızMerhaba yumurta çatladıktan 7 gün sonra Laboquick kaset test ile negatif gördüm ve tüm umutlarımı kaybettim ister istemez. Böyle olup pozitife dönen var mı ? Yani bir süre gebelik testinde negatif görüp daha sonra pozitif gören
Evet erken yapmışsın hem de kaset test.Merhaba yumurta çatladıktan 7 gün sonra Laboquick kaset test ile negatif gördüm ve tüm umutlarımı kaybettim ister istemez. Böyle olup pozitife dönen var mı ? Yani bir süre gebelik testinde negatif görüp daha sonra pozitif gören
Evet biz de erken yapanlardanız
Evet canım. Bu kadar bilgili olmama rağmen bu hatayı 1593 kere yapmam çok saçma ama dayanamıyorum işte napiimEvet biz de erken yapanlardanız
Ben de ama sabır yok yaEvet canım. Bu kadar bilgili olmama rağmen bu hatayı 1593 kere yapmam çok saçma ama dayanamıyorum işte napiim
Laboquick 20 ml üstünü gösterdiği için belki dedim. Elimde bir de awox var o 25 ml erken gebelik olmasına rağmen o yüzden kaset test yaptım.Evet erken yapmışsın hem de kaset test.
Kaset testler ennn erken adete 1-2 gün kala pozitif çıka bilir oda her kadında aynı olmaz hormon artışı, Çok artmışsa çıkar ve adet gecikince çıkar . Bende merakımdan yaptım adete 7-8 gün kala 3 adet normal gebelik testi hepsi negatif. Şimdi bata 6 gün var erken gebelik testi sipariş verdim onunla deneyeceğim 3-4 gün sonra.
Benim yumurtlamadan 10 gün sonra kan testim bile negatifti. 12 gün sonra idrarda çok silikti. Regl günümde kan pozitif çıkmıştı. 7 gün sonra çıkması imkansızMerhaba yumurta çatladıktan 7 gün sonra Laboquick kaset test ile negatif gördüm ve tüm umutlarımı kaybettim ister istemez. Böyle olup pozitife dönen var mı ? Yani bir süre gebelik testinde negatif görüp daha sonra pozitif gören
Ben yumurtlamadan 11 gün sonra öğrenmiştim ama malesef 2 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum bu ay yeniden deniyorum 2 gün önce yumurtlama gunumdu bakalım olacak mı yenidenMerhaba yumurta çatladıktan 7 gün sonra Laboquick kaset test ile negatif gördüm ve tüm umutlarımı kaybettim ister istemez. Böyle olup pozitife dönen var mı ? Yani bir süre gebelik testinde negatif görüp daha sonra pozitif gören
Sonuç ne oldu acabaMerhaba yumurta çatladıktan 7 gün sonra Laboquick kaset test ile negatif gördüm ve tüm umutlarımı kaybettim ister istemez. Böyle olup pozitife dönen var mı ? Yani bir süre gebelik testinde negatif görüp daha sonra pozitif gören
Geç döllenmeydi bilmiyordum beklemiyordumda o yüzden reglden 1 hafta sonra yaptığımda da biraz siliktiMerhaba yumurta çatladıktan 7 gün sonra Laboquick kaset test ile negatif gördüm ve tüm umutlarımı kaybettim ister istemez. Böyle olup pozitife dönen var mı ? Yani bir süre gebelik testinde negatif görüp daha sonra pozitif gören
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?