Idrar testinde yaziyor sandimkan testiyle baktıkları değerin adı Beta HCG eğer hamileysen bu hormonu salgılamaya başlıyorsun, kana daha erken geçiyor idrardansa. minimum değerleri falan var tabii. yani hcg var diye sağlıklı bir hamilelik var demiyorlar. iki ügnde bir iki katı artması gerekiyor falan filan
Sorma kuzum kaç kişiyi yanılttı ya, öyle böyle değilaa cidden mi? ona iyi diyorlardı ya şaşırdım valla, hepsi ortalama 20 hcg diyor ama galiba 50 hcgyi görüyor gibi
Albi iyi sonuç veriyor canm ben çok kullandim
Idrar testinde yaziyor sandim
Sorma kuzum kaç kişiyi yanılttı ya, öyle böyle değil
Cok sagol canim:)Heh içim rahatladı valla aldım kullanacam elmecbur
Yok yok, idrar testinin prospektüsünde kaç beta hcgyi idrarda saptayabiliyor o yazıyor ki genelde 50 falan, early 20 görüyor bi
ayy almadım ondan iyi ki
Oncomed bende kullanmıştım bembeyaz cıktı doğru sonuç yaniOncomed hızlı gebelik testi çok iyi kızlar 5tlye almıştm bende
Ben laboquick derim hem gebelik hem de ovulasyon testleri içinKızlar merhabalar, forumu taradım ama bulamadım şöyle gebelik testlerinden bir konuşsak diyorum hangisi iyidir, hangisini deneyimlediniz yalancı pozitif veren var mıdır diye.
Mesela geçtiğimiz aylarda early predictor bana yalancı pozitif verdi ve kimyasal da yoktu. Bu ayda da early predictor sipariş etmedim de albi, freely ve jenin marka ucuz testler aldım. Fikri olan varsa konuşalım bence
İnşallah hepimiiizİnşallah pembe ikinci çizgiyide görürsün canım en yakın zamanda
Kızlar selam gebelik olusmussa en erken ne zaman cikar testte benim ilk gebeligimde 7gun onceden çıkmıştı şimdi 11 gün var çıkmaz heralde dimi
Benimde 8 gün kaldı ov testi koyulaşmaya başladı ama 2 gün önce kan vermiştim 2 çıktı herkes çok erken dedi, öyle de galiba. eşimin ısrarıyla akşam aldım eve geldim yaptım çok silik çıktı şaşırdım var mı yok mu anlamadımÇok marka denedim bende laboquick tek geçerim. Ovulasyonlarımı eksiksiz takip ettim asla yalancı pozitif vermedi bana. Gölge bile görmedim diyebilirim. Diğerleri hep silik çıkıyodu. Hamilelikte yoktu. Gebeliğimi de 2 gün kala ovulasyon testinde kopkoyu çizgiyle öğrenmiştim. Albi midir miratech midir onu çöpe at yapma bile yani.
Benim hep 0.1 çıkardı yumurtlama günümde verdiğimde 0.60 çıkmıştı ve bebek o gün oluşmuş zaten. 2 de umut vaad eder eğer referans aralığı en az 2 değilse hastaneninBenimde 8 gün kaldı ov testi koyulaşmaya başladı ama 2 gün önce kan vermiştim 2 çıktı herkes çok erken dedi, öyle de galiba. eşimin ısrarıyla akşam aldım eve geldim yaptım çok silik çıktı şaşırdım var mı yok mu anlamadım
ben ilişkiden 6 gün sonra verdim 2 çıktı aralığı 0-5 miş 5 yukarısı gebelikmişBenim hep 0.1 çıkardı yumurtlama günümde verdiğimde 0.60 çıkmıştı ve bebek o gün oluşmuş zaten. 2 de umut vaad eder eğer referans aralığı en az 2 değilse hastanenin
Çok yanlış sonuç veriyor. Ben yaşamadım ama arkadaşlarım yaşadı. Özellikle 3 sabıkalı marka var benim için. Biri Al-bi diğeri Miratech diğeri Bebetime. Negatifken pozitif, pozitifken negatif gösterdikleri çok oldu.ay gerçekten mi albinin 30lusunu aldımneden memnun kalmadın
kızzz benim laboquick silik çıkıyoÇok yanlış sonuç veriyor. Ben yaşamadım ama arkadaşlarım yaşadı. Özellikle 3 sabıkalı marka var benim için. Biri Al-bi diğeri Miratech diğeri Bebetime. Negatifken pozitif, pozitifken negatif gösterdikleri çok oldu.
Aynen geçen ay benim ki pozitifti adet olsum tam gününde..Kuzummm valla miratech ve bi test daha vardı adını hatrliyamadim o bariz yalancı pozitif vermişti
albi silik çıktı bende kan verdim 2 çıktı ama ilişkiden tam 6 gün sonra verdim hatta 2yi görünce ağlayacaktım sonra dedim belki tutunmaya çalışıyo 6.günü rahime düşermişşş. beklemedeyim bu akşamki laboquick silik çıkınca kafam karıştı var mı yok mu anlayamadımÇok yanlış sonuç veriyor. Ben yaşamadım ama arkadaşlarım yaşadı. Özellikle 3 sabıkalı marka var benim için. Biri Al-bi diğeri Miratech diğeri Bebetime. Negatifken pozitif, pozitifken negatif gösterdikleri çok oldu.
Canım yine gözlerimde yanılmam sen hamileisn ama kan testini haftaya pazartesi tekrarlakızzz benim laboquick silik çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?