Gebeliğe Hazırlık Gebelik Testleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Idrar testinde yaziyor sandim

aa cidden mi? ona iyi diyorlardı ya şaşırdım valla, hepsi ortalama 20 hcg diyor ama galiba 50 hcgyi görüyor gibi
Sorma kuzum kaç kişiyi yanılttı ya, öyle böyle değil

Heh içim rahatladı valla aldım kullanacam elmecbur

Yok yok, idrar testinin prospektüsünde kaç beta hcgyi idrarda saptayabiliyor o yazıyor ki genelde 50 falan, early 20 görüyor bi

ayy almadım ondan iyi ki
Cok sagol canim:)

Ben laboquick derim hem gebelik hem de ovulasyon testleri için

Kızlar selam gebelik olusmussa en erken ne zaman cikar testte benim ilk gebeligimde 7gun onceden çıkmıştı şimdi 11 gün var çıkmaz heralde dimi

Kızlar selam gebelik olusmussa en erken ne zaman cikar testte benim ilk gebeligimde 7gun onceden çıkmıştı şimdi 11 gün var çıkmaz heralde dimi

Selam canım, on bir gün biraz erken bence bekle biraz daha ya da çok meraktaysan kan ver belki az çok yükselme vardır oradan anlarsın. Belirti var mı?

Piyasadaki en pahalı test predictor early o da adet gecikmesinden 6 gün öncesi diyor bence o da görmez

Çok marka denedim bende laboquick tek geçerim. Ovulasyonlarımı eksiksiz takip ettim asla yalancı pozitif vermedi bana. Gölge bile görmedim diyebilirim. Diğerleri hep silik çıkıyodu. Hamilelikte yoktu. Gebeliğimi de 2 gün kala ovulasyon testinde kopkoyu çizgiyle öğrenmiştim. Albi midir miratech midir onu çöpe at yapma bile yani.

Benimde 8 gün kaldı ov testi koyulaşmaya başladı ama 2 gün önce kan vermiştim 2 çıktı herkes çok erken dedi, öyle de galiba. eşimin ısrarıyla akşam aldım eve geldim yaptım çok silik çıktı şaşırdım var mı yok mu anlamadım

Benim hep 0.1 çıkardı yumurtlama günümde verdiğimde 0.60 çıkmıştı ve bebek o gün oluşmuş zaten. 2 de umut vaad eder eğer referans aralığı en az 2 değilse hastanenin

Benim hep 0.1 çıkardı yumurtlama günümde verdiğimde 0.60 çıkmıştı ve bebek o gün oluşmuş zaten. 2 de umut vaad eder eğer referans aralığı en az 2 değilse hastanenin
ben ilişkiden 6 gün sonra verdim 2 çıktı aralığı 0-5 miş 5 yukarısı gebelikmiş

ay gerçekten mi albinin 30lusunu aldım neden memnun kalmadın
Çok yanlış sonuç veriyor. Ben yaşamadım ama arkadaşlarım yaşadı. Özellikle 3 sabıkalı marka var benim için. Biri Al-bi diğeri Miratech diğeri Bebetime. Negatifken pozitif, pozitifken negatif gösterdikleri çok oldu.

kızzz benim laboquick silik çıkıyo

albi silik çıktı bende kan verdim 2 çıktı ama ilişkiden tam 6 gün sonra verdim hatta 2yi görünce ağlayacaktım sonra dedim belki tutunmaya çalışıyo 6.günü rahime düşermişşş. beklemedeyim bu akşamki laboquick silik çıkınca kafam karıştı var mı yok mu anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…