Kan testi neden yaptırmıyorsunuz?Merhabalar,
Perşembe günü predictor markasının gebelik testini kullandığımda pozitif cıktı ve bu da benle eşimi çok sevindirdi . Fakat aradan 2 gün geçti miratech diye bi test yaptım negatif cıktı. Bu normal midir? Hangisine inanıcam? Göğüslerde şişlik acıma, kasıkta batma ,bel agrisi bunlari yaşıyorum ekstradan .
Yarın gidip yaptiracagim , sadece şaşırdım biri negatif biri pozitif çıkınca ve paylaşmak istedim sizlerle benim gibi yaşayan var mi diye ? Tesekkurler yorumunuz biraz da olsa icimi rahatlatti :)Kan testi neden yaptırmıyorsunuz?
Predictoru bilmem de miratechin bazen yanlış sonuç verdiğini okumuştum birçok kez kkda.
Anladım, umarım hayırlı bir sonuç alırsınız.Yarın gidip yaptiracagim , sadece şaşırdım biri negatif biri pozitif çıkınca ve paylaşmak istedim sizlerle benim gibi yaşayan var mi diye ? Tesekkurler yorumunuz biraz da olsa icimi rahatlatti :)
Canım çatlama iğnesi kullanıyormusun onlar gebelik hormonunu yükselterek yanlış sonuçlar verebiliyor malesef bazen .. ama inşallah hamilesindir erken gebelik testi ile sabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alacaksındır eminimYarın gidip yaptiracagim , sadece şaşırdım biri negatif biri pozitif çıkınca ve paylaşmak istedim sizlerle benim gibi yaşayan var mi diye ? Tesekkurler yorumunuz biraz da olsa icimi rahatlatti :)
Hayir kullanmiyorum . Yarin gidip ogrenecegim Allahin izniyle kan testiyle inş hamileyimdirCanım çatlama iğnesi kullanıyormusun onlar gebelik hormonunu yükselterek yanlış sonuçlar verebiliyor malesef bazen .. ama inşallah hamilesindir erken gebelik testi ile sabah ilk idrarla yaparsan daha net sonuç alacaksındır eminim
Bize de güzel haberler verin inşallah iyi geceleriniz olsunHayir kullanmiyorum . Yarin gidip ogrenecegim Allahin izniyle kan testiyle inş hamileyimdir, ilginize tesekkur ederim iyi geceler diliyorum:)
Amin inşallahAnladım, umarım hayırlı bir sonuç alırsınız.
Ben yaşamadım ama dediğiniz gibi kafa karıştırıcı olmuş. Kan testi en neti
Tabiki de veririm çok sağolun hayırlı gecelerBize de güzel haberler verin inşallah iyi geceleriniz olsun
Ne oldu sonuç nedir acvaTabiki de veririm çok sağolun hayırlı geceler
Evet canım pozitif duruyorKızlar selam. 6 gün gecti ve test Eki Görüntüle 2602724 yaptım. Pozitif mi sizce
PozitifNe oldu sonuç nedir acva
Pozitifama daha çok minikmis benim susamım ultrasonda gözükmuyo 2 hafta sonra gideceğim bir daha doktora bakalım rabbim benim ve tüm bebek bekleyen annelerin evlatlarını kucaklarinasağlıkla almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?