- Konu Sahibi teacherirem
-
Teşekkür ederimHafif var gibi geldi bana daha var tabi adetine ama ya biraz daha sabret yada kan ver yarın netleşir canım
Geçen ay daha koyu çıkmıştı ama adet oldum neye inanacağım şaşırdım artık kan vermeye korkuyorumHafif var gibi geldi bana daha var tabi adetine ama ya biraz daha sabret yada kan ver yarın netleşir canım
Kaç gün geçti peki adetinGeçen ay daha koyu çıkmıştı ama adet oldum neye inanacağım şaşırdım artık kan vermeye korkuyorum
Dört gün var daha geçmediKaç gün geçti peki adetin
Ama bugun ki testte bişi çıkmadıDört gün var daha geçmedi
Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallahteşekkür ederim verdim kan pozitif çıktı :)
Çok teşekkür ederim aminAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benimde ertesi gün yaptığımda çıkmamıştı adetin geçer inşallah bebeğin seninledirAma bugun ki testte bişi çıkmadı
Sağ olunBenimde ertesi gün yaptığımda çıkmamıştı adetin geçer inşallah bebeğin seninledir
Evet öğretmenimSağ olunöğretmen misiniz konudan alakasız oldu bira z ama
Meşlektaşız ben de özel eğitim öğretmeniyimEvet öğretmenim
Aa ne güzelMeşlektaşız ben de özel eğitim öğretmeniyim
Aa ne güzel
sakıncası yoksa hangi şehirdesiniz?
sakıncası yoksa hangi şehirdesiniz?
Hımm güzel memleket ben de EdirnedeyimBen İzmirdeyim Bergama
Ben de üniversiteyi orda okudum ve ayrılırken çok üzüldüm güzel yer EdirneHımm güzel memleket ben de Edirnedeyim
E silik çıkmış hayırlı olsunMerhaba kızlar yaklaşık 34 günlük bir gecikmem oldu ve 2 hafta öncesine kadar kan testim dahil negatif çıktı bir kaç gündür göğüs kasık ağrım var test yaptım fotoğrafları da yükliycem biri erken gebelik biri kaset test erken olanını dün öğleden sonra yaptım kaset testi sabah yaptım Eki Görüntüle 2872900 Eki Görüntüle 2872901
Teşekkür ederim sağolun kan testim pozitif çıktı zatenE silik çıkmış hayırlı olsun
Çok sevindim bende aşılama yaptırdım 8 günümdeyim sanki adet olucam çok ağrım varTeşekkür ederim sağolun kan testim pozitif çıktı zaten
İnşallah sizinde bebeğiniz sizinledir o ağrı bende de var her an adet olacak gibi başlarda normalmiş o ağrıÇok sevindim bende aşılama yaptırdım 8 günümdeyim sanki adet olucam çok ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?