- 15 Şubat 2019
- 168
- 30
- 98
- 27
- Konu Sahibi Meryem7121
-
Arkadaşlar üç gündür test yapıyorum dün ve evelai gün silik çıktı hatta dün iki tane yaptım bi tanesi erken gebelik olandan bu gün dedim belki çizgi koyulaşır bu günde yaptım ama negatif çıktı tek çizgi ne demek oluyor başına gelen var mı kan verecektim pazartesi vercem tek çizgi olunca canım
Ilk 3 test pozitif duruyor. Digeri neden oyle cikti ki bilemedimArkadaşlar üç gündür test yapıyorum dün ve evelai gün silik çıktı hatta dün iki tane yaptım bi tanesi erken gebelik olandan bu gün dedim belki çizgi koyulaşır bu günde yaptım ama negatif çıktı tek çizgi ne demek oluyor başına gelen var mı kan verecektim pazartesi vercem tek çizgi olunca canım sıkıldı
çizgiler hemen çıktıysa yeni test alıp demeyin ama kuruma çizgisi gibi duruyorArkadaşlar üç gündür test yapıyorum dün ve evelai gün silik çıktı hatta dün iki tane yaptım bi tanesi erken gebelik olandan bu gün dedim belki çizgi koyulaşır bu günde yaptım ama negatif çıktı tek çizgi ne demek oluyor başına gelen var mı kan verecektim pazartesi vercem tek çizgi olunca canım sıkıldı
Hemen çıktı o silik çizgilerçizgiler hemen çıktıysa yeni test alıp demeyin ama kuruma çizgisi gibi duruyor
Tek çizgi yokRegle 6 gün var sizce var mı
Yaa gerçekten mi çok kişi gördü ilk kez siz dedinizTek çizgi yok
Ben tekizgi gördüm ama inşallah yanılıyorumdur inşallah vardırYaa gerçekten mi çok kişi gördü ilk kez siz dediniz
İnşallah teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsunBen tekizgi gördüm ama inşallah yanılıyorumdur inşallah vardır
meraba bnm testımıde yorumlarmsnzçizgiler hemen çıktıysa yeni test alıp demeyin ama kuruma çizgisi gibi duruyor
kuruma cızgısı derkn anlamadımçizgiler hemen çıktıysa yeni test alıp demeyin ama kuruma çizgisi gibi duruyor
negatif gözüküyor ama adetinize ne kadar varmeraba bnm testımıde yorumlarmsnz
teste koyduğunuz idrar bir süre sonra kuruyor ve ikinci çizgi kuruduktan sonra çıkıyor normalde hemen çıkması gereken bundan bahsetmiştimkuruma cızgısı derkn anlamadım
anldm tesekkur ederımteste koyduğunuz idrar bir süre sonra kuruyor ve ikinci çizgi kuruduktan sonra çıkıyor normalde hemen çıkması gereken bundan bahsetmiştim
gebelik gözüküyor gözünüz aydın olsun sabah ilk idrarla tekrar deneyin hemen ikinci çizgiyi görecek misiniz bakalımMerhaba benim testimi de yorumlarmisiniz regle 2 gün kala sonucum bu tüm belirtileri yaşıyorum . Aşırı uyku hali yorgunluk bel ağrısı zaman zaman ve göğüste hassasiyet ve damarlasmalar var ne düşünüyorsunuz
günaydın az önce yaptım 3 farklı test hepsinde çıktı regle 1 gün var bakarmisinizgebelik gözüküyor gözünüz aydın olsun sabah ilk idrarla tekrar deneyin hemen ikinci çizgiyi görecek misiniz bakalım
günaydın az önce yaptım 4 farklı test burda daha net görünüyor bakarmisinz
Gebelik var büyük ihtimal regl geçikmesi oluncaGünaydın
günaydın az önce yaptım 3 farklı test hepsinde çıktı regle 1 gün var bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?