Gebelik testte ne zaman kesin olarak anlaşılır?

Hebelehubel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2023
8
2
1
Kızlar korunmasız ilişkiye girdim ama ella kullanmıştım. 14 gün geçti ilişkinin üzerinden ve reglim 2 gün gecikti. Şimdi idrar testi yapsam kesin çıkar mı? Güvenilir bir marka söyler misiniz?

Kızlar korunmasız ilişkiye girdim ama ella kullanmıştım. 14 gün geçti üzerinden ve reglim 2 gün geçti. Şimdi idrar testi yapsam kesin çıkar mı? Güvenilir bir marka söyler misiniz?
Biraz daha bekle bir hafta geçsin adetten

Kızlar korunmasız ilişkiye girdim ama ella kullanmıştım. 14 gün geçti ilişkinin üzerinden ve reglim 2 gün geçti. Şimdi idrar testi yapsam kesin çıkar mı? Güvenilir bir marka söyler misiniz?

Evet çıkar ve hamile olma riskiniz çok fazla. Ellanın tam koruması yok

Adetiniz stresteb veya elladan dolayi da gecikmis olabilir neticede hormon. Birkac gun daha bekleyin derim

Siz alın Bi yapın. Olmazsa bir hafta sonra tekrar yaparsınız test. Stresten de geçikmiş olabilir. Birde mevsim geçişinde olabiliyor

Ella koruyor genelde ilk 24 saat içinde aldıysan %98 korur genede git bir test al bakalım

Ella aldıktan sonra benim de adetim gecikirdi. Kan vermelisin. Onun dışında erkenden garantili sonuç verecek test yok

Ella bide ara kanama yapma ihtimali de oluyor oldu mu hic? Dediğim gibi git test al için rahat etsin aksi bisey de çıkarsa gene korkma

Merak etmeyin çok çok büyük ihtimalle hamile değilsiniz. Ertesi gün hapları yoğun hormon içerdiğinden adetiniz bu ay gecikir ve normaldir. Stres de geciktirir :) 1-2 hafta bile atabilir yani.

Küçük ihtimali elemek için 2 adet gebelik testi alın. Gece boyu su içmeyin ve mümkünse idrara çıkmayın. Sabah ilk idrarla (uzun süre su içmeden önce) yapın. Hamilelik varsa çıkma ihtimali var artık 14 gün geçmiş. Ama yoksa kesin negatif diyemezsiniz. Diğer testi de 1 hafta sonra yapın.

Ellaya güvenme demeye geldim 😅 bence üşenme git kan testi ver, idrar testinde cook açık pembe gördüm hatta eşim görmemişti bile. Emin olmak için kan testi yaptım iyi ki beklememisim.

Ella çok fena bozuyor regl döngüsünü. Ondan da gecikme olur. Ortalama bir kaç ay boyunca çektiriyor böyle döngüde

9 5 çalışıyorum, nerede kan testi verebilirim ki?
Reglin beklediğiniz günden bir iki gün sonra bile idrar testinde çıkıyor. Benim adetimin geleceği gün yaptığım testte pozitif çökmüştü. Sabah ilk idrarla deneyin gecikme varsa. Dediğim gibi ella bir kaç ay bötle döngüyü kaydırıyor.

Back
X