- 27 Nisan 2023
- 8
- 2
- 1
- Konu Sahibi Hebelehubel
Kızlar korunmasız ilişkiye girdim ama ella kullanmıştım. 14 gün geçti ilişkinin üzerinden ve reglim 2 gün gecikti. Şimdi idrar testi yapsam kesin çıkar mı? Güvenilir bir marka söyler misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha bekle bir hafta geçsin adettenKızlar korunmasız ilişkiye girdim ama ella kullanmıştım. 14 gün geçti üzerinden ve reglim 2 gün geçti. Şimdi idrar testi yapsam kesin çıkar mı? Güvenilir bir marka söyler misiniz?
Kızlar korunmasız ilişkiye girdim ama ella kullanmıştım. 14 gün geçti ilişkinin üzerinden ve reglim 2 gün geçti. Şimdi idrar testi yapsam kesin çıkar mı? Güvenilir bir marka söyler misiniz?
Erken gebelik testi alsam olur mu ki?Olabilecek adet gününden tam 1 hafta sonra çıkıyor idrar testi 5 gün daha beklemeniz lazım
yuh abartma fazla değil hatta çok az. ella ile hormon aldiği için regl dengesi kayması normalEvet çıkar ve hamile olma riskiniz çok fazla. Ellanın tam koruması yok
Olabilir ama ücreti nerdeyse 2 katı . Kan tahlili verseniz hemen çıkar ama hemde kesin yaniErken gebelik testi alsam olur mu ki?
İlişkiden 2 saat sonra aldımElla koruyor genelde ilk 24 saat içinde aldıysan %98 korur genede git bir test al bakalım
9 5 çalışıyorum, nerede kan testi verebilirim ki?Ellaya güvenme demeye geldimbence üşenme git kan testi ver, idrar testinde cook açık pembe gördüm hatta eşim görmemişti bile. Emin olmak için kan testi yaptım iyi ki beklememisim.
yuh abartma fazla değil hatta çok az. ella ile hormon aldiği için regl dengesi kayması normal
9 5 çalışıyorum, nerede kan testi verebilirim ki?
Reglin beklediğiniz günden bir iki gün sonra bile idrar testinde çıkıyor. Benim adetimin geleceği gün yaptığım testte pozitif çökmüştü. Sabah ilk idrarla deneyin gecikme varsa. Dediğim gibi ella bir kaç ay bötle döngüyü kaydırıyor.9 5 çalışıyorum, nerede kan testi verebilirim ki?