Doğuma Hazırlık Gebelik tsh yüksekliği

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kelebek_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
20
15
18
32
Gebeliğini öğrendiğimde tsh yüksek çıktı ve doktorum ilaç verdi . 1 ay sonra gel tahlil yapalım dedi. Tahlil yaptırmadan önce ilacımı icmelimiyim . Yoksa tahlil den sonra mı içmeliyim.

Gebeliğini öğrendiğimde tsh yüksek çıktı ve doktorum ilaç verdi . 1 ay sonra gel tahlil yapalım dedi. Tahlil yaptırmadan önce ilacımı icmelimiyim . Yoksa tahlil den sonra mı içmeliyim.

Ama tahlil yapti yüksek çıktı Tsh dediniz, benim de yüksek cikmisti ve hala ilaç kullanıyorum, şuan 1.60a düşmeme raen dün doktora sordum, dozunu düşürdü ve kullanmaya devam.etmemi söyledi. Gebelikte TSH çok önemli dedi

Zaten sık sık TSH için tahlil yaptırırım, doktor ona göre ilacın dozunu ayarlıyor

Sağlıkla kucağımiza alalım bebislerimiz inşallah

Doktorunuza mutlaka sorun ama ben de hashimato hastasiyim ve doktorumun soyledigi sudur; cok fazla degisiklik gostermemekle birlikte normal rutininiz ne sekildeyse o sekilde kan vermelisiniz yani sabah ilacinizi icip kan vermelisiniz ki ilacin size yarayip yaramadigi anlasilsin. Ilac icmeden kan verirsenizdoz ayarlamanizi nasil yapacak doktor?

Bu arada benim ilk dogumumdna sonra hashimato cikti simdi 2. bebegi dusunuyoruz. Denemeden once TSH olcumu yaptirdim TSH 3.2 T4 7 cikti. Doktorum dozu degistirmedi hamile kalirsan ayarlariz dedi.

Merhaba, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginizi. Ben de hashimato hastasiyim simdi 2. bebegi dusunuyoruz. Biraz gebelik oncesi ve sirasinda nasildi degerleriniz, doz ayarlamalari nasil yapildi hatirliyorsaniz anlatir misiniz? mesela gebelik oncesi TSH degeriniz kacti? benim suan 3.2 ve doktorum doz degistirmeye gerek yok gebelik olursa ayarlicaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…