Gebelik tsstime bakarmisiniz 🥹

Mormenekse2122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2021
241
84
28
28
Bugun testi tekrarladim birsey yok diye attim esim getirdi silik cizgi var diye

Kuruma cizgisi diye su tuttum ama hala duruyor

Reglime 5 gun var

Eklentiler

• 20230829_215410.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 83
şu testleri 1 1 alıyorsunuz insan merak ediyor çok çok alsanıza. erkenini normalini... ben de ilk bu kadar silik çizgiyle farketmiştim ama hemenn çıkıyorsa, 10 dk sonra çıkanın bir anlamı olmuyor. siz yine yarın tekrar yapın. var gibi görünüyor. heyecanlandım...

Valla umudum olmadigi icin almadim
Kuruma cizgisiyse su damlatin yazmislar damlattim hala duruyor
Moralim bozuk diye dikkat etmedim yapinca

2 yildir yolunu gözlüyorum bilmiyorum artik hayirlisi

Valla umudum olmadigi icin almadim
Kuruma cizgisiyse su damlatin yazmislar damlattim hala duruyor
Moralim bozuk diye dikkat etmedim yapinca
bana da öyle olmuştu, peeh yine birşey yok dedim. bir de akşam yapmıştım. bir dk sonra baktım çoook hafif bir çizgi var... umarım senin de bebiktir... yarın yine yap bakalımmm sonra hcg testine gidersin..

2 yildir yolunu gözlüyorum bilmiyorum artik hayirlisi
Merhaba canım öncelikle Allah kalbine gire versin benim yorumum canım yok gibi duruyor ve zaten 5 gün oncesi yapılan testler seni yanıltabilir benim de bu şekilde çok çıktı ama malesef negatifti 5 sene benimde bebeğim olmadı çok şükür su an 6 aylık kızım var doğal yolla oldu ve ben adet günümde erken gebelik testi yapmıştım konularımda var bakmak istersen çok çok silikti düşün yani adet gününde bile biraz daha bekle Allah kalbine gire versin

Amin insallah allahim saglikla buyutmeyi nasip eylesin
Ben daha once 2 kez gebe kaldim lakin biri kendisi düştü digerikde 4.5 aylikken kuurtaj oldum cok test yaptim bende böyle görmediğim icin atmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…