- 18 Şubat 2021
- 1.297
- 1.591
- 83
- 31
Hayirli olsunnBenim doktorda cem celik. Bahcecide. Şuan ikinci tranafer icin hazirlik başladik. Cem hoca cok iyi bir doktor ve cok guveniyorum onu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsunnBenim doktorda cem celik. Bahcecide. Şuan ikinci tranafer icin hazirlik başladik. Cem hoca cok iyi bir doktor ve cok guveniyorum onu
Tşk ederim. Evet cok sohbet edemiuoruz. Hep acele var gibi ama ben cok memnunum. Cok guvendim için hic stresse girmedim bendeHayirli olsunnevett banada guven verdi ve cok sohbet edemesekte hep rahatlatti beni basindan beri hic stresse girmedim
![]()
Merhaba durumunuz ne sonuç pozitif mi kaç embriyo yükledilerHayirli olsunn
Benim kullandiklarim:
-estrofem gunde 4 adet
-coraspin 1 adet
-gun asiri iki ampul progestan
-litunus fitil gunde 3 x
-kan sulandirici igne her gun
-vitamin
+ haftada bir serumum var
Merhabalar evet pozitif cok sukurMerhaba durumunuz ne sonuç pozitif mi kaç embriyo yüklediler
Maşallah hangi hastane de tedavi gördünüz kalite olarak biliyor muydunuz meydiMerhabalar evet pozitif cok sukurBugun 9 haftalik olduk. Tek embriyo
![]()
Bahceci umutta tedavi gordum, cem celik doktorumdu. Dondurulmus 5AA kalitede olan transfer edildi ilk denemeMaşallah hangi hastane de tedavi gördünüz kalite olarak biliyor muydunuz meydi
Prednolu transferden sonra kestmıstık bız, ama dıger ilaclarınız az bile.. Tüp bebekte maalesef ilac sayısı fazla oluyor.. Doktorunuza guvenın, bebegınizin saglıgını tehlikeye atacak bısey yapmazMerhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım sormak istediğim soru tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlar hangi ilaçlara devam ettiniz dozlarınız neydi ben 4 adet estrofem progestan dex igne 2 defa prednol ilac gunde 2 kullanıyorum doktor devam etmemi istedi tüp bebek doktoru değil ilaç dozları bana fazla geldi internette araştırdığımda bebegime bir zararı olur diye korkuyorum benim durumumda olan varsa yardımcı olabilir mi
Merhaba bende dün ilk transferimin negatif sonucunu aldım İzmir Medical Park da tedavi görüyorum çok memnun değilim hastane ve doktordan 2.transfer için ne kadar. Zaman sonra başladınız cem beyi bende çok duydum nasıl bir hazırlık yaptırıyor acaba.Benim doktorda cem celik. Bahcecide. Şuan ikinci tranafer icin hazirlik başladik. Cem hoca cok iyi bir doktor ve cok guveniyorum onu
Merhabalar gecmi oldu biraz ama gorunce yazinizi b3nde yazmak istedim. Benim bugun transferin 4. Gunu .. b3nde suan estofem gunde 8 saat arayla 3 tane, progestoran fitil gunde 3 tane, enox igne gunde 1 , coraspirin 1, birde previt positive vitamin gunde bir tane kullanmaya devam ediyorum. Birde progestan dex igne uc gunde bir bir kol bir gobek yapiyorum . Dur diyene kadar devam etcekmisim bu sekilde bakalim hayirlisi. Herkeste farkli oluyor demekki herkes icin hayirlisi olsun insKişinin durumuna göre değişiyordur ama ben transferden sonra 12. Haftaya kadar progestan 50 mg iğne( üç günde bir yaptırıyordum), folidoce(folik asit) ve lutinus fitil kullandım.
Evet her doktorun ve hastanenin yöntemi farklı oluyor. Hastadan hastaya da değişiyor. Tüp bebek yaptırma nedenine göre kullanılan ilaçlar da haliyle değişmiş oluyor. Önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşabilmek. Allah bu yolda emek harcayan kimsenin kucağını boş bırakmasın.Merhabalar gecmi oldu biraz ama gorunce yazinizi b3nde yazmak istedim. Benim bugun transferin 4. Gunu .. b3nde suan estofem gunde 8 saat arayla 3 tane, progestoran fitil gunde 3 tane, enox igne gunde 1 , coraspirin 1, birde previt positive vitamin gunde bir tane kullanmaya devam ediyorum. Birde progestan dex igne uc gunde bir bir kol bir gobek yapiyorum . Dur diyene kadar devam etcekmisim bu sekilde bakalim hayirlisi. Herkeste farkli oluyor demekki herkes icin hayirlisi olsun ins
Aminnnnn insallahhhEvet her doktorun ve hastanenin yöntemi farklı oluyor. Hastadan hastaya da değişiyor. Tüp bebek yaptırma nedenine göre kullanılan ilaçlar da haliyle değişmiş oluyor. Önemli olan bebeklerimize sağlıkla kavuşabilmek. Allah bu yolda emek harcayan kimsenin kucağını boş bırakmasın.![]()
Merhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım sormak istediğim soru tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlar hangi ilaçlara devam ettiniz dozlarınız neydi ben 4 adet estrofem progestan dex igne 2 defa prednol ilac gunde 2 kullanıyorum doktor devam etmemi istedi tüp bebek doktoru değil ilaç dozları bana fazla geldi internette araştırdığımda bebegime bir zararı olur diye korkuyorum benim durumumda olan varsa yardımcı olabilir mi