Gebelik ultrason goruntusu

Nurydmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
6
1
1
33
Merhaba arkadaşlar sat a göre 7 haftalık gebeyim. Ultrasonda 6 haftalık cıktı. Bugün gittim muayeneye. Doktor kese oluşmuş. 13.5 mm olmus. Ancak bebek yok görünmüyor dedi. O sırada eşim video ya alıyordu görüntüyü. Eve geldik izledik ilk başta kesenin içinde görünen bişey var. 12 saniyeye kadar gorunuyor. Sonra ki görüntülerde yok. Sizce o görünen bebek mi düşüncelerinizi merak ediyorum

Son düzenleme:
Genellikle kesenin dibinde minik bir beyazlık olarak görünür ama inşallah vardır 🤲

Ustun koru baktı çünkü pek ilgilenmedi ondan şüphe düştü icime.
Merhaba arkadaşlar sat a göre 7 haftalık gebeyim. Ultrasonda 6 haftalık cıktı. Bugün gittim muayeneye. Doktor kese oluşmuş. 13.5 mm olmus. Ancak bebek yok görünmüyor dedi. O sırada eşim video ya alıyordu görüntüyü. Eve geldik izledik ilk başta kesenin içinde görünen bişey var. 12 saniyeye kadar gorunuyor. Sonra ki görüntülerde yok. Sizce o görünen bebek mi düşüncelerinizi merak ediyorum Eki Görüntüle 2555180 Eki Görüntüle 2555181
Bebek yok demesi yani görüntülenecek durumda değil anlamında ki şu haftada toplu iğne başı kadar oluyorlar minikler bir sonraki kontrolünde görürsün önemli olan ilk aşamada kesesi zaten

Bebek yok demesi yani görüntülenecek durumda değil anlamında ki şu haftada toplu iğne başı kadar oluyorlar minikler bir sonraki kontrolünde görürsün önemli olan ilk aşamada kesesi zaten
10 gün sonra tekrar kontrol dediginiz gibidir umarim küçük olduğu için gorulmedi. Teşekkür ederim

Back
X