- 19 Ağustos 2021
- 67
- 28
- 38
- Konu Sahibi Coconutlover
-
Çok erkenMerhaba ayın 18 ve 19 yumurtlama günümdü 20 sinde çatlamayı gördüm ovuslasyon testleri ile takip yaptım . Yaklaşık 3 gündür sağ yada sol kasığımda ara ara hafif ağrı hissediyorum ve aşırı derece gergin haldeyim bu gebelik için belirti olabilir mi acaba yoksa erken mi bu tarz durum yaşayıp gebelik olan varmıdır bat günüm 1 Eylül’de
Aynen canım adete 1-2 gün kala belirti oluyor en erken kasık batması falan o da herkeste aynı olmaz tabii.. inş hamilesindirGünümü beklmem gereken doğrusu bu galiba
İnşallah canım ya sabırszlkla bekliyorum çok teşekkür ederim sağolAynen canım adete 1-2 gün kala belirti oluyor en erken kasık batması falan o da herkeste aynı olmaz tabii.. inş hamilesindir
bahsettiğiniz şeyin gebelik olma ihtimali olsa da belirtisi olması mümkün deil döllenme olsa bile hissetmeniz çok zor bence psikolojik bir şey beynimizin bize oynadığı bir oyun bu :)Merhaba ayın 18 ve 19 yumurtlama günümdü 20 sinde çatlamayı gördüm ovuslasyon testleri ile takip yaptım . Yaklaşık 3 gündür sağ yada sol kasığımda ara ara hafif ağrı hissediyorum ve aşırı derece gergin haldeyim bu gebelik için belirti olabilir mi acaba yoksa erken mi bu tarz durum yaşayıp gebelik olan varmıdır bat günüm 1 Eylül’de
Aynen çok isteyince bi belirti gibi geliyorbahsettiğiniz şeyin gebelik olma ihtimali olsa da belirtisi olması mümkün deil döllenme olsa bile hissetmeniz çok zor bence psikolojik bir şey beynimizin bize oynadığı bir oyun bu :)
lütfen kafanızı rahat bırakın daha erken
lütfen kafanızı rahat bırakın daha erken
Evet erken bende biliyorum heyecan yapıyorumlütfen kafanızı rahat bırakın daha erken
benim de öyle daha 2 gün oldu yumurtlama olalı 7 eylül bat karnımda sancı ve şişlik var ama gebelik olmadığını bilsem de vücudum ona yoruyor :)Aynen çok isteyince bi belirti gibi geliyor10 gün daha beklemem gerek
Evet bu ihtimal de olabilir bi umut işteUmutlandırmak gibi olmasın ama daha önce hamile kaldığımda yumurtlamadan sonraki adete kadar olan sürede hep kasık ağrısı ve halsizlik yaşamıştım sonra hamile olduğumu öğrendim. Hamileliğim devam etmedi ama rahim gebelik için hazırlandığında kalınlaşıyormuş kasılıyormuş bizim hissettiklerimiz bunlarmış. Yoksa yumurtanın döllendiğini hissetmemiz mümkün değilmiş
Aynen öylebenim de öyle daha 2 gün oldu yumurtlama olalı 7 eylül bat karnımda sancı ve şişlik var ama gebelik olmadığını bilsem de vücudum ona yoruyor :)
aynı sabırsızlık bende de var ama çok ta kaptırmamak lazım olmayınca çok üzülüyoruz sıkıntı stres bi sonraki ayı etkileyebilir bu stres o yüzden takmamaya çalışıyorum hayırlısıyla bu ay hamileler topiğine geçeriz inşallah :)Aynen öyleçok merak ediyorum ben ya sabırsızlıkla bekliyorum umarım güzel haberler alırız
İnşallah canımaynı sabırsızlık bende de var ama çok ta kaptırmamak lazım olmayınca çok üzülüyoruz sıkıntı stres bi sonraki ayı etkileyebilir bu stres o yüzden takmamaya çalışıyorum hayırlısıyla bu ay hamileler topiğine geçeriz inşallah :)
yapabilirsek inşallah :))İnşallah canımAllahım gönlümüzdeki en kısa sürede bize versin inşallah bu süreçte dediğin gibi çokta stres yapmamak gerek olağan akışına bırakalım
inşalah istediğiniz gibi olur herşey ..ozaman bende yazıyım belirtimi... hamile olduğum ay adetime 3 gün kala falan kasıklarımda sanki buz gibi bir iğne batıyor gibi bir his oluşmustu değişik bir ağrı olduğunu anlamıştım yani adet ağrısı değildi emindimEvet erken bende biliyorum heyecan yapıyorum
Amininşalah istediğiniz gibi olur herşey ..ozaman bende yazıyım belirtimi... hamile olduğum ay adetime 3 gün kala falan kasıklarımda sanki buz gibi bir iğne batıyor gibi bir his oluşmustu değişik bir ağrı olduğunu anlamıştım yani adet ağrısı değildi emindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?