Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat sonra baktığınız için kuruma çizgisi de olabilir gebelikte emin olmak için yarın sabah ilk idrarla bir daha test yapın hem varsa zaten çizgi koyulaşır daha belirgin hale gelir. İlk 5 dakikadan sonra değerlendirme dışıdır testlerde hayal kırıklığına uğramayın sonra. Adet gününüz geçti mi ya da kaç gün var ?Eki Görüntüle 3307726 bu ay rahim filmi çekildim sabah test yaptım bu şekilde çıktı ancak 1 dk bekleyip çizgi yok diye köşeye koydum 1 saat sonra rasgele atarken gördüm gebelik ihtimali var mı
1 gün gecikti1 saat sonra baktığınız için kuruma çizgisi de olabilir gebelikte emin olmak için yarın sabah ilk idrarla bir daha test yapın hem varsa zaten çizgi koyulaşır daha belirgin hale gelir. İlk 5 dakikadan sonra değerlendirme dışıdır testlerde hayal kırıklığına uğramayın sonra. Adet gününüz geçti mi ya da kaç gün var ?
Kan verdim sonucu bekliyorum kimisi ovulasyon testi ile de öğrenmiş arkasından onu yaptımBu ay bu ince testlerle ben de hamileyim sandım ama yanıldım. İnşallah seninki pozitiftirBaşka testin varsa onla dene istersen.
Olabilir canım sonucunu bizimle de pylaşKan verdim sonucu bekliyorum kimisi ovulasyon testi ile de öğrenmiş arkasından onu yaptım Eki Görüntüle 3307774
14,6 gelmiş dua edin inşallah yükselirOlabilir canım sonucunu bizimle de pylaş
Tebrik ederim canım14,6 gelmiş dua edin inşallah yükselir![]()
Benimde 2 gun gecikti. Azonce test yaptim sizinki gbi silik cikti. Kan vercem 2 gun sonra banada olurmu14,6 gelmiş dua edin inşallah yükselir![]()
Adetim 1 gün geciktiTebrik ederim canıminşallah sağlıklıdır adetine kaç gün var
İnşallah hepimizin kucağı tez vakitte sağlıkla dolarBenimde 2 gun gecikti. Azonce test yaptim sizinki gbi silik cikti. Kan vercem 2 gun sonra banada olurmu![]()
Ay çok güzel inşallah daha da artar canım mübarek gün hürmetine14,6 gelmiş dua edin inşallah yükselir![]()
Amin inşallah inşallahAy çok güzel inşallah daha da artar canım mübarek gün hürmetine![]()