Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Gün gecikme iyi bence.Ben şoktayim şuan ama kimyasal mi diye korkuyorum bu kadar gecikme ile kimyasal olur mu 1 sene önce yasadim kimyasal gebelik
1 senedir de istiyorduk olmuyordu bu ay dedim hayirlisi böyle düşünmücem istemiyorum diye ama olana bak derlerdi de inanmazdim artimed yaptim acaba yanlis pozitif verir mi erken mi seviniyorum
Var mı sorumu ben burdayım diyor
Evet benımde oyle olmustu amannn dedıgım ay hamıle kalmıstımBen şoktayim şuan ama kimyasal mi diye korkuyorum bu kadar gecikme ile kimyasal olur mu 1 sene önce yasadim kimyasal gebelik
1 senedir de istiyorduk olmuyordu bu ay dedim hayirlisi böyle düşünmücem istemiyorum diye ama olana bak derlerdi de inanmazdim artimed yaptim acaba yanlis pozitif verir mi erken mi seviniyorum
4 haftalık sanırımArkadaslar beta hcg 323 cıktı hamileyim kac haftalik oluyor
evet olması gereken oymuş zaten 2 katı olması şu değerleri görmek bize de nasip olur inşallah :)Bugün yine kan verdim 609 cıkmış 2 katı oluyor hemen hemen normal mi
çok küçük daha 3 haftalık falanArkadaslar beta hcg 323 cıktı hamileyim kac haftalik oluyor