Testlere göre hamilesiniz adet gününüz geçince kan verinkızlar selam. gebelik düşünüyoruz yumurtlama dönemimde korunmasızdık. reglime 3 gun var ama heyecandan dayanamayip test yaptim. tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun 2 test yaptım ikisinde de 2. cizgi silik çıktı fotoğraf ekledim. bu ne demek?
öyle mi diyorsunuzAdet gününüz daha gelmediği için silik çıkmış olabilir var gibi duruyor kan verin emin olursunuz hayırlı olsun
diger cizginin net olmasi gerekmez mi? heyecanlandim simdiTestlere göre hamilesiniz adet gününüz geçince kan verin
Hayır gerekmez hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun inşdiger cizginin net olmasi gerekmez mi? heyecanlandim simdi
Benim bildiğim kadarıyla daha adet gününüz geçmemiş o nedenle beta henüz çok yüksek değildir ondan dolayı da silik çizgi olur bugün bi kan verin emin olun inşaallah hayırlı haberi kan testinizde de alırsınız ve ilkinde eğer olmuşsa çok şanslısınız kan sonucunuzu bize de haber verirsinizöyle mi diyorsunuzilk kez denedik, önceden test yapmamistim hic ben de bilemedim nasil olmasi gerekiyor
Ben nerdeyse gözükmeyen cizgiyle hamile oldugumu öğrendim daha değer küçüktür o yüzden siliktirdiger cizginin net olmasi gerekmez mi? heyecanlandim simdi
yaa haftaya bir test vereyim bakalim regl gunum gecsin de.. cok teşekkür ederim yardinlariniz icinBenim bildiğim kadarıyla daha adet gününüz geçmemiş o nedenle beta henüz çok yüksek değildir ondan dolayı da silik çizgi olur bugün bi kan verin emin olun inşaallah hayırlı haberi kan testinizde de alırsınız ve ilkinde eğer olmuşsa çok şanslısınız kan sonucunuzu bize de haber verirsiniz
Aynen günün geçince ver erken kan vermeye başlayınca insan cok stres oluyoryaa haftaya bir test vereyim bakalim regl gunum gecsin de.. cok teşekkür ederim yardinlariniz icin
gebelik yasayan birkac arkadaşim testte net cikmasi gerekiyor dediBenim bildiğim kadarıyla daha adet gününüz geçmemiş o nedenle beta henüz çok yüksek değildir ondan dolayı da silik çizgi olur bugün bi kan verin emin olun inşaallah hayırlı haberi kan testinizde de alırsınız ve ilkinde eğer olmuşsa çok şanslısınız kan sonucunuzu bize de haber verirsiniz
Adet günü geçmiş olsa haklı olabilirler o zaman bile ihtimal var siz kanla emin az da olsa hamilelik varsa çıkacaktırgebelik yasayan birkac arkadaşim testte net cikmasi gerekiyor dedi
kızlar selam. gebelik düşünüyoruz yumurtlama dönemimde korunmasızdık. reglime 3 gun var ama heyecandan dayanamayip test yaptim. tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun 2 test yaptım ikisinde de 2. cizgi silik çıktı fotoğraf ekledim. bu ne demek?
Eki Görüntüle 3269658
Bu silik çizgilerle beta 21 değeriyle öğrendim adete 3 gün kala. Sizin betanız çok daha yüksek çıkacaktır bencehayırlı olsun sağlıkla geçirirsiniz inşallah
nkızlar selam. gebelik düşünüyoruz yumurtlama dönemimde korunmasızdık. reglime 3 gun var ama heyecandan dayanamayip test yaptim. tecrübesi olanlar lütfen yardımcı olsun 2 test yaptım ikisinde de 2. cizgi silik çıktı fotoğraf ekledim. bu ne demek?
Evetttt ben de 52 ile öğrenmiştimkizlar bugun kan testi verdim beta 54 çıktı. kesin hamile miyim simdi nolur yazin
ultrasonla gordunuz mu peki?Evetttt ben de 52 ile öğrenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?