Merhaba silik de olsa çizgiler var kaçıncı dakikada çıktı acaba?Bugun 12 gün regl olcak gibi ağrım var ama olamıyorum 3 gündür ağrı var ama regl gelmedi cumaya kadar bekleyeceğim gelmezse kan vereceğim evde testler yapıyorum negatif görünüyor sizlerin ne zaman pozitif çıktı
Kuruma cızgısı mı bunlar
Sonuc ne çıktıMerhaba silik de olsa çizgiler var kaçıncı dakikada çıktı acaba?
Ben tam regl günü yapmıştım regl olacak gibi ağrılarım vardı silik çizgi çıkmıştı sonra kan testi verdim
Pozitifti şu an 3 aylıkSonuc ne çıktı
10dk sanırm dk tutmadmMerhaba silik de olsa çizgiler var kaçıncı dakikada çıktı acaba?
Ben tam regl günü yapmıştım regl olacak gibi ağrılarım vardı silik çizgi çıkmıştı sonra kan testi verdim
Allah bagıslasın kac gun sonra verdınız kanıPozitifti şu an 3 aylık
Amin teşekkür ederim ben hemen aynı gün verdim kanıAllah bagıslasın kac gun sonra verdınız kanı
Amin inşaAllah dua edın nolurAmin teşekkür ederim ben hemen aynı gün verdim kanı
İnşallah sizin de pozitiftir
Hep silik miydi bu sekılde sizinde belirtiler nelerdiPozitifti şu an 3 aylık
Yerlesme kanaması oldu mu agrı oldu mu yerlesme sırasında belirtileriniz nelerdiAmin teşekkür ederim ben hemen aynı gün verdim kanı
İnşallah sizin de pozitiftir
Ya 2 gün daha sabredip tekrar test yapın ya da gidip kan verin. Bende belli belirsiz bir çizgi görmüştüm. Aynı gün gidip kan verdim değer 21.5 çıkmıştı. Çok düşük olduğu için silik çıktı demek kiBugun yumurtlama günü dahıl 12 gündeyim regl olcak gibi ağrım var ama olamıyorum 3 gündür ağrı var ama regl gelmedi cumaya kadar bekleyeceğim gelmezse kan vereceğim evde testler yapıyorum negatif görünüyor sizlerin ne zaman pozitif çıktı
Kuruma cızgısı mı bunlar
Ben sadece bir test yapmıştım onda silik bir şekilde çıktıHep silik miydi bu sekılde sizinde belirtiler nelerdi
Yerleşme kanaması olmadı bende sadece ağrı vardı ama regl olacağımı sanıyordum çok benzerdi sürekli kontrol ediyordumYerlesme kanaması oldu mu agrı oldu mu yerlesme sırasında belirtileriniz nelerdi
Agrı kac gun surdu dun aksam cok az pembe kan geldi regl basladı sandım kesildi 1 hafta olcak neredeyse regl agrısı var sizin kac gun surdu agrınızYerleşme kanaması olmadı bende sadece ağrı vardı ama regl olacağımı sanıyordum çok benzerdi sürekli kontrol ediyordum
göğüs hassasiyeti de yaşamadım en başta öğrendikten birkaç gün sonra hassasiyet başladı
Regl zamanlarındaki gibi birkaç gün önce başladı regl olmam gereken günde ve sonrasında da ağrı devam ettiAgrı kac gun surdu dun aksam cok az pembe kan geldi regl basladı sandım kesildi 1 hafta olcak neredeyse regl agrısı var sizin kac gun surdu agrınız
İlk Bulantılarınız ne zaman basladıRegl zamanlarındaki gibi birkaç gün önce başladı regl olmam gereken günde ve sonrasında da ağrı devam etti
umarım yerleşme kanamasıdır ya devamı gelmez
6. Haftadan sonra başladı öğrendiğim zaman 4 haftalık falandıİlk Bulantılarınız ne zaman basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?