Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sagolun canlarım benim herkes sorularıma cevap verdi yardımcı oldu kadinlar kulubu sırdaşımız Rabbim herkese hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Ayetelkursi ve Allahin 7 ismi bir bardak suya okudum ictim. Hz. Zekeriyanin duasini okudum Rabbimden diledim. Birgebeningunlugu balikyagi folikasit ovulasyon testi mutlaka oneririm mutlakaa herkese. Bunu okuyan herkes alin balikyagini sizde esinizde icin kilo da aldirmiyor Ebru Ceylan ınki.Yaptigim herseyi anlatiyorum ki herkes denesin denemekte fayda var. Allahima ne kadar sukretsem az.
Ayetelkursi ve Allahin 7 ismi bir bardak suya okudum ictim. Hz. Zekeriyanin duasini okudum Rabbimden diledim. Birgebeningunlugu balikyagi folikasit ovulasyon testi mutlaka oneririm mutlakaa herkese. Bunu okuyan herkes alin balikyagini sizde esinizde icin kilo da aldirmiyor Ebru Ceylan ınki.Yaptigim herseyi anlatiyorum ki herkes denesin denemekte fayda var. Allahima ne kadar sukretsem az.
Masaallah ne güzel ben bu ay ovulasyon testi yaptım ve çok güzelde yumurtlamam oldu lakin eşim işinden dolayı dışdaydi polikistik över hastası olmama rağmen bu ay o kadar belirttiki yumurtladigimi ama 2 aya yakındır 10 kilo verdim yedigime ictigime dikkat ettim o yüzden gerçekten yumurtladigimi hissettim hayırlısı olsun inşallah diğer aya kaldı bakalim tekrar dan hayırlı olsun bende vitaminlerimi kullanıyorum hazır gıdalar ve karbonhidrat kullanmıyorum bakalım bir 10 kilo daha verirsem inşaallah
Masaallah ne güzel ben bu ay ovulasyon testi yaptım ve çok güzelde yumurtlamam oldu lakin eşim işinden dolayı dışdaydi polikistik över hastası olmama rağmen bu ay o kadar belirttiki yumurtladigimi ama 2 aya yakındır 10 kilo verdim yedigime ictigime dikkat ettim o yüzden gerçekten yumurtladigimi hissettim hayırlısı olsun inşallah diğer aya kaldı bakalim tekrar dan hayırlı olsun bende vitaminlerimi kullanıyorum hazır gıdalar ve karbonhidrat kullanmıyorum bakalım bir 10 kilo daha verirsem inşaallah
Canım polikistik over bir dezavantaj değil hatta ileri tedavide tupbebekte asilamada avantaj. Amh degerin kaç canim. Kesinlikle soyle dusun bu ay olusan yumurtan dollenirse senin bebegin ona zararli seyler yedirmek ister misin . Yoksa yumurta yogurt roka et protein mi yedirmek istersin boyle düşün. Zaten su balikyagi guclendiriyor yumurtayi asiri. Olacak allahin izniyle. Adetlerin 21 ile 47 arasi normal. 28 gun arasi olmayan herkese pcos demek kilosu olan herkese pcos demek buna gerek yok . 54. 70. Gunde yumurtlayan hamile kalanlarla dolu birgebeningunlugu sayfasi. Yumurtlama her kadinda oluyor bir sekilde pcos ta gec yada erken oluyor mu oluyor onemli olan bu zaten.
Arkadaşlar merhaba adetimin 26. Günündeyim. Pkos var bende 7 8 gün önce çift çizgi gördüm ovulasyonda. Şimdi ise dünden beri kahverengi siyah kırmızı lekelenmem akıntım var. Tekrar ovulasyon yaptım az önce ve yine çift çizgi çıktı hamile olabilir miyim acaba ondan dolayı çift çizgi çıkmış olabilir mi bi yandan lekelenmem varken çift çıkmasını neye yorabilirim başka yardımcı olun lütfen