- Emoji Skoru
- 8
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi morkalem2024
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinki pik çıkmış gebe olabilirsiniz bence gebelik testi yapinÇatlatma iğnesi sonrası 22. Günüm hala adet olmadım ama adet belitileri yaşıyorum bir haftadır gebelik testi yapmadım ama ovulasyon testi yaptım bundan hamile olup olmadığı anlaşılır mi
Pik değil bu test. Strip testlere göre çok abartı netlik yok aslında.Sizinki pik çıkmış gebe olabilirsiniz bence gebelik testi yapin
Pik bu test canım T çizgisi kontrol çizgisinden çok daha koyu cunkuPik değil bu test. Strip testlere göre çok abartı netlik yok aslında.
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri çoğu kadında aynıdır. Ovülasyon testiniz ovülasyon zamanı dışında pozitif çıkıyorsa (pcoslu değilseniz) gebe olabilirsiniz kan testi yaptırın derim en sağlıklısı.Çatlatma iğnesi sonrası 22. Günüm hala adet olmadım ama adet belitileri yaşıyorum bir haftadır gebelik testi yapmadım ama ovulasyon testi yaptım bundan hamile olup olmadığı anlaşılır mi
Ben onu fark etmedim doğru diyorsun o C çizgisi niye öyle saçma çıkmış acaba bir değişik yani net değil. Onu T sandımPik bu test canım T çizgisi kontrol çizgisinden çok daha koyu cunku
Dün beta 3552 çıktıAdet belirtileri ile gebelik belirtileri çoğu kadında aynıdır. Ovülasyon testiniz ovülasyon zamanı dışında pozitif çıkıyorsa (pcoslu değilseniz) gebe olabilirsiniz kan testi yaptırın derim en sağlıklısı.
Beta 3552 çıktı nasıl sizcePik bu test canım T çizgisi kontrol çizgisinden çok daha koyu cunku
Çok iyi canım belki muayene ye gitsen kese bile gözükürBeta 3552 çıktı nasıl sizce
Evet bugün düşündüm aslında ama gidemedim. Sizce kanı tekrar ne zaman vermeliyimÇok iyi canım belki muayene ye gitsen kese bile gözükür
Artık bence kanla uğraşma canım cuma günü doktora gitEvet bugün düşündüm aslında ama gidemedim. Sizce kanı tekrar ne zaman vermeliyim
Çok teşekkür ederim cevabınız içinArtık bence kanla uğraşma canım cuma günü doktora git![]()
Birşey soracaktım kaçıncı denemede oldu acaba ve yumurta sayınız ve boyutu kaçtı bende famera kullanıyorum daÇok teşekkür ederim cevabınız için![]()
İlk kez kullandım letu ve gonapeptyl iğne ile.Birşey soracaktım kaçıncı denemede oldu acaba ve yumurta sayınız ve boyutu kaçtı bende famera kullanıyorum da
Merhaba önceki günlerinde hiç test yapmış mıydınızİlk kez kullandım letu ve gonapeptyl iğne ile.
Yumurta sayımı ve boyutunu da hiç bilmiyorum hatta doktora sormadıgimineve gelince farkettim. Doktor ultrasonda bakarken yumurta güzel boyuta ulaşmış demist. Pcos vardı amh 8 falandı