Gebelik var mı sizce

z1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Merhaba arkadaslar duratest gebelik testi yaptım. Sizce ikinci çizgi silik olarak cıkmıs mı. Bana silik pozitif gibi geldi sizde bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_1601.webp
    IMG_1601.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 327
Evet canım pozitif hamilesin 🌸
Ay cok tesekkür ederim az once ezcaneye gittim farklı marka test almak için, eczacı baktı gebe değilsin ikinci çizgininde pembe olması lazım dedi, ama bi cok kişi silik pozitif görüyor sanki

Ay cok tesekkür ederim az once ezcaneye gittim farklı marka test almak için, eczacı baktı gebe değilsin ikinci çizgininde pembe olması lazım dedi, ama bi cok kişi silik pozitif görüyor sa
Ne alakasi var ikinci çıkmazı yeterli.oluyor zaten silik bide hamileliği işaret ediyor

3 gun once regl gunumdu pembe hafif kanamam oldu sonrasına hiç gelmedi ama 1 hafta once kan vermiştim negatifti
O zaman yeni tutunmuş o yüzden negatif çıkmıştır gözün aydın hamilesin yarın tekrar kan verirsin haber ver bana 🥰

vericem mutlaka cok teşekkür ederimmm🥰🥰🥰

Buda predictor ile yaptıgım testim

Eklentiler

• IMG_1605.webp
    IMG_1605.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 302
Ay cok tesekkür ederim az once ezcaneye gittim farklı marka test almak için, eczacı baktı gebe değilsin ikinci çizgininde pembe olması lazım dedi, ama bi cok kişi silik pozitif görüyor sanki
Eczacina birçok kadının bu şekilde sağlıklı gebeliği olduğunu söyle birdahakine bekar herhalde

Arkadaslar kan verdim beta hcg 212 cıktı. Haşimato hastasıyım tiroid ilacı kullanıyorum en son 4,5 tu tsh değerim ilacımı 75 mg a cıkarmıslardı, sizce hemen kadın doğuma gitmeli miyim

Arkadaslar kan verdim beta hcg 212 cıktı. Haşimato hastasıyım tiroid ilacı kullanıyorum en son 4,5 tu tsh değerim ilacımı 75 mg a cıkarmıslardı, sizce hemen kadın doğuma gitmeli miyim
Bende haşimato hastasıyım ve üç yıldır çocuk istiyorum çok az bişey kahverengi lekelenmem oldu çok az hemen kesildi adetime bir gün var kan verdim negatif pozitife donermi acaba

Bende adet görmedim hafif pembe kanamam oldu 23 temmuz beta baktırdım negatifti, 31 inde baktırdım pozitif cıktı -ama gec döllenme fln olabilir diyorlar, inş pozitif olur sizinde

Haşimato hastasıyım Arkadaşlar ilk defa femara denedim yaş 37 amh düşük. 2 tane yumurtam büyüdü 18,50 ve 19 mm ken doktor çatlatma iğnesi yaptı 34. Saatte ilişkiye girdik ve bir çoğu dışarı çıktı wcm gelince hafif uykuda tuvalete gittim 1 saat sonra yani. 34. Saatteki ilişkiden sonra bir ilişkimiz olmadı eşim 2 hafta evde olmayacak. Sizce hamile kalma ihtimalim var mıdır? Sadece çatlatma iğnesi sonrası tek ilişkiyle hamile kalan olur mu :(

Back
X