Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yarın sabah kan test verimÇok net var hayırlı olsun
Bişey sorsam size. Belirtileri nelerdi sizde sorsam ayıp olur muTeşekkür ederim yarın sabah kan test verim
1 haftadır aşırı derece de yemek yiyorum birde sırt ağrım varBişey sorsam size. Belirtileri nelerdi sizde sorsam ayıp olur mu
Hayırlı olsun Allah inşallah kalbinize gore nasib etsinTeşekkür ederim yarın sabah kan test verim
Anlıyorum böyle göbek deliği etrafı agriniz vs oldumu1 haftadır aşırı derece de yemek yiyorum birde sırt ağrım var
Yok hayır olmadıHayırlı olsun Allah inşallah kalbinize gore nasib etsin
Anlıyorum böyle göbek deliği etrafı agriniz vs oldumu
Amin inşallah cümlemzaten içinTebrikler sağlıklı bir süreç geçirir sağlıcakla kavusursunuz inşallah![]()
Teşekkür ediyorumHayırlı olsun gebesiniz
Bence en önemli şey hayırlısını istemek. Allahın kudretine inanıyorum erkek kız farketmiyor. ben geçen sene ikiz hamileydim kürtaj oldum ve kürtaj olacağım gün öğrenmiştim ikizin olduğunu kalp atışını almamıştık şimdi beklemiyordum her zaman hayırlısı diyorum. ben bugün tesadüf yaptım belirtilerim var diye. yanlış Bişi yazmak istemiyorum kusura bakmayınCnm bnm iki kızım var şuan hamileyim oğlum olsun istiyorum cinsiyet i sormaya korkuyorum keseye göre yorum yapar mısınız
Elbette öyle hissettiğinizi anlayamamZaten herşeyin hayırlısı olsun canım bende çok bekledim anne olmak için ama insan genede istiyor
Rabbim hayırlısını versin inşallahBen diyorum buda kızdır
Amin Allah razı olsunİnşallah cnm sende sağlıklı kucağına alırsın