Testini atarmısın canımMerhaba;
Adetim 10 gün gecikti bulun test yaptım ama ikinci çizgi diğerine oranla daha pembe şekilde kaldı cumartesi için randevu aldım kan testi için ama gene de sabırsızlanıyorum sizce hamilemiyim? Kimyasal gebelik olmasından çok korkuyorum adetim gelmesine yakın pembe bi leke gelmişti yorum yaparsanız çok sevinirim
Evet canım bugün yaptım ama işte kimyasal olmasından çok korkuyorumHamilelik testimi bu ? Eğer öyleyse hamilesin gibiiiii
neden kimyasal diye düşünüyorsunki ?Evet canım bugün yaptım ama işte kimyasal olmasından çok korkuyorum
Ya genellikle öyle yorumlar okudum internette o yüzdenneden kimyasal diye düşünüyorsunki ?
Yaaaa inşallah öyledirTebrikler baya baya bebiş burdayım diyo
Yok yahu hiç aklına getirip stres yapma öyle şeyleride okuma baya koyu çıkmış test demekki 5. 5,5 Haftanda FlnsınYa genellikle öyle yorumlar okudum internette o yüzden
Öyle öyle içinizi ferah tutunYaaaa inşallah öyledir
Çoook teşekkür ederim Cumartesi günü doktordan randevu aldım inşallah güzel haberler alabilirimÖyle öyle içinizi ferah tutun
Neden cumartesiyi bekliyorsunuz ki? Aile sağlık merkezinize gidip yarın sabah kan verin. Cuma sabahı tahliller çıkar. Hem gebe iseniz gebelik dosyanız açılır.
Çalışıyorum canım o yüzden ancak cumartesi gidebilirim yoksa bana kalsa hemen
Vallahi çok teşekkür ederim ya iyi ki vardınız içimi ferahlattınızYok yahu hiç aklına getirip stres yapma öyle şeyleride okuma baya koyu çıkmış test demekki 5. 5,5 Haftanda Flnsın
Doktora git ihmal etme kese sonrada kalp atışı duyarsın için ferah olsun
InşallahÇoook teşekkür ederim Cumartesi günü doktordan randevu aldım inşallah güzel haberler alabilirim
Ne demek canm bizde geçtik o yollardan :)Vallahi çok teşekkür ederim ya iyi ki vardınız içimi ferahlattınız
Çok teşekkür ederim Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip Eder inşallahCanım baya hamilesin inşallah sağlıkla ilerler hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?