Gebeliğe Hazırlık Gebelik var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hawwa32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
280
78
48
32
Kizlar bi bakarmisiniz ovitrelle iğnesi 12 günü ve testte böyle çıktı var mı yok mu anlamadım adetime bugünle 3 gün var.

Eklentiler

• IMG_20210629_183911.webp
    IMG_20210629_183911.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 167
Mesela benim uc ay once 10.gunu negatifti gecen ay 9.gunu negatifti bu ayda bugun 12.gunu test mest yapmadim umudum olmadigi icin insallah sizin vardir hafif bir belirginlik var 14.gunu net bir sonuc alirsiniz

Kizlar bi bakarmisiniz ovitrelle iğnesi 12 günü ve testte böyle çıktı var mı yok mu anlamadım adetime bugünle 3 gün var.
Kan verin oladabilir benim iğne etkisi 13.güne kadar sürmüştü ama dün negatif ise muhtemelen gebeliktir kanda doğru sonuç çıkar

Mesela benim uc ay once 10.gunu negatifti gecen ay 9.gunu negatifti bu ayda bugun 12.gunu test mest yapmadim umudum olmadigi icin insallah sizin vardir hafif bir belirginlik var 14.gunu net bir sonuc alirsiniz
İnşallah canım. Geçen ay ki iğnenin 12 günü negatif ti bu ayki böyle oldu anlam veremedim.

Kan verin oladabilir benim iğne etkisi 13.güne kadar sürmüştü ama dün negatif ise muhtemelen gebeliktir kanda doğru sonuç çıkar
Her ay değişiyor galiba iğnenin etkisi benim ilk iğne de 11. Gün test negatif ti ikinci iğnenin 12 günü çok silik çıktı.

Çatlamadan sonraki en az 11.günde belli oluyor genelde testler. Benim 11.günde bu kadar silik hayalet bir çizgi vardı. Kesin sonuç için kan verin, bence hamilesiniz☺️

Çatlamadan sonraki en az 11.günde belli oluyor genelde testler. Benim 11.günde bu kadar silik hayalet bir çizgi vardı. Kesin sonuç için kan verin, bence hamilesiniz☺️
Bebe time gebelik testi ile yapınca böyle çıkıyor başka test ile denedim çıkmadı anlam veremedim. Adet günümü bekliyorum. İnşallah dediğiniz gibi dir.☺️

Back
X