Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayalet çizgi var gibiKizlar bi bakarmisiniz ovitrelle iğnesi 12 günü ve testte böyle çıktı var mı yok mu anlamadım adetime bugünle 3 gün var.
Bu ikinci ovitrelle iğnesi ama ilkinde 11 ve 12 gün negatif çıkmıştı. Bu kez böyle çıktı.Otr. Den sonra pozitif çıkabiliyor 12 gün erken olabilir.
Geçen ay da ovitrelle vurulmustum ve 12 günde negatif çıkmıştı. Ama ikinci iğnenin bugün 12 günü dün test yaptığımda yok gibiydi ama bugün yaptığımda daha belirgin. Acaba testle alakalı olabilir mi.Hayalet çizgi var gibi
Kan verin oladabilir benim iğne etkisi 13.güne kadar sürmüştü ama dün negatif ise muhtemelen gebeliktir kanda doğru sonuç çıkarKizlar bi bakarmisiniz ovitrelle iğnesi 12 günü ve testte böyle çıktı var mı yok mu anlamadım adetime bugünle 3 gün var.
İnşallah canım. Geçen ay ki iğnenin 12 günü negatif ti bu ayki böyle oldu anlam veremedim.Mesela benim uc ay once 10.gunu negatifti gecen ay 9.gunu negatifti bu ayda bugun 12.gunu test mest yapmadim umudum olmadigi icin insallah sizin vardir hafif bir belirginlik var 14.gunu net bir sonuc alirsiniz
Her ay değişiyor galiba iğnenin etkisi benim ilk iğne de 11. Gün test negatif ti ikinci iğnenin 12 günü çok silik çıktı.Kan verin oladabilir benim iğne etkisi 13.güne kadar sürmüştü ama dün negatif ise muhtemelen gebeliktir kanda doğru sonuç çıkar
Tekrar denesen bir test daha olmadı kan verin ama bana göre bence varHer ay değişiyor galiba iğnenin etkisi benim ilk iğne de 11. Gün test negatif ti ikinci iğnenin 12 günü çok silik çıktı.
İnşallahTekrar denesen bir test daha olmadı kan verin ama bana göre bence var![]()
Çatlamadan sonraki en az 11.günde belli oluyor genelde testler. Benim 11.günde bu kadar silik hayalet bir çizgi vardı. Kesin sonuç için kan verin, bence hamilesinizKizlar bi bakarmisiniz ovitrelle iğnesi 12 günü ve testte böyle çıktı var mı yok mu anlamadım adetime bugünle 3 gün var.
Bebe time gebelik testi ile yapınca böyle çıkıyor başka test ile denedim çıkmadı anlam veremedim. Adet günümü bekliyorum. İnşallah dediğiniz gibi dir.Çatlamadan sonraki en az 11.günde belli oluyor genelde testler. Benim 11.günde bu kadar silik hayalet bir çizgi vardı. Kesin sonuç için kan verin, bence hamilesiniz![]()