Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm benimde o şekilde çıkmıştı adetim 2 gün geçmişti ama kan sonucu negatif çıkmıştıKızlar regl ye 8 gün var gebelik testinde sonuç bu çok silik var gibi de yok gibi yardımcı olur musunuz ?
Çok erken henüz. Varsa da çıkmaz ki şu an. Bir kaç gün kala yapınKızlar regl ye 8 gün var gebelik testinde sonuç bu çok silik var gibi de yok gibi yardımcı olur musunuz ?
Bende 2 gün geçti test yaptim çıkmadı kan tahlili de çıkar mı sizinki sonra pozitif oldu muCanm benimde o şekilde çıkmıştı adetim 2 gün geçmişti ama kan sonucu negatif çıkmıştı
Benimki negatif çıkmıştıBende 2 gün geçti test yaptim çıkmadı kan tahlili de çıkar mı sizinki sonra pozitif oldu mu
Gebelik oluşmadı mi sizce ben ne yapmalıyım düzenliyor benimki gecikme olmazdı gününde olurdu si.di 2 gün gecikti bugün test yaptim sadece C kopkoyu oldu T de kuruma çizgisi bile çıkmadıBenimki negatif çıkmıştı
Gebelik oluşmadı mi sizce ben ne yapmalıyım düzenliyor benimki gecikme olmazdı gününde olurdu si.di 2 gün gecikti bugün test yaptim sadece C kopkoyu oldu T de kuruma çizgisi bile çıkmadami
Adetine kaç gün varGebelik oluşmadı mi sizce ben ne yapmalıyım düzenliyor benimki gecikme olmazdı gününde olurdu si.di 2 gün gecikti bugün test yaptim sadece C kopkoyu oldu T de kuruma çizgisi bile çıkmadı
Bunda hafif gölge var gibi çizgi ama diğerinde göremedimBuda erken gebelik testi akşam yaptım