Fotoğraf yok. Googledan girip yükleyinGebelik var mi
Kuruma çizgisi idrar çok damlatmisin renkler dağılmış iki gün sonra tekrar et testiYükledim şimdi bu mesajda geldi mi
Ben de hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamamıştım iki aydır adet olmuyorum yumurtlamıyorum rahmim 4.1 mm demin daha kalın olmuyor vücuduma ne oluyor ben de anlamıyorum inşallah geçici bi durumdurTest yaptım bu kez idarari denilenden az damlattim negatif çıktı. Kan vermedim.yine hala başladım doğum kontrol hapı üçüncü kutuya başladım.basladimdan beri adet görmüyorum adeti düzenleyen bende ters etki yaptı erken menopozami giriyorum acaba yaşın ituzuc .ağrı sancı olup adet olmamak sadece bir damla kan gelmesi ilk defa yaşadım .
Dogum kontrol hapı kullanıyormusunuz bende anlayamıyorum inşallah birşey yoktur.bir damla kan ile adet oldum sandım kesildi.siskinlik dolgunluk var.Ben de hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamamıştım iki aydır adet olmuyorum yumurtlamıyorum rahmim 4.1 mm demin daha kalın olmuyor vücuduma ne oluyor ben de anlamıyorum inşallah geçici bi durumdur
Ayni korku içindeyiz 6 gün geçti stres hat safhada istemiyorum ama menopoz da istemiyorum biri bana da akıl versin geçen ay 4 gün geçti bu ay 6 bugun sabahtannberi öyle bir bulantim varki özellikle simdi çıktı çıkacak afedersiniz kan pazartesi çıkacak idrar negatif menopoza mi giriyoruz yaMenopoz değildir diiilmi erken menopozdan korkuyorum
Doğum kontrol değil de doktor klomen başladı yumurta geliştirmek için belki yumurtlarsam adet olurum yoksa adet söktürücü verecekDogum kontrol hapı kullanıyormusunuz bende anlayamıyorum inşallah birşey yoktur.bir damla kan ile adet oldum sandım kesildi.siskinlik dolgunluk var.
e baştan yanlış yapmışsın ne demek takmazdım. doktora gidiceksin burda kimse uzaktan bakıp aa evet menapoz var diyemezYaşlar kaç otuz üç benim erken menopoz kaç yaşında başlar adet olmamak da kötüymüş bekarken düzensizdim takmazdim ama evli olup düzenli olunca birde hal ile duzensizlesince takıyorum ..Dr gitmeden olmayacak endiselencek birşey yok diyor ama doktor bilemedim her ay adet olunmazmi. Hamilelik olsa teste çıkardı bence
İnşallah olursunuz bir sikinti olmadanDoğum kontrol değil de doktor klomen başladı yumurta geliştirmek için belki yumurtlarsam adet olurum yoksa adet söktürücü verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?