Gebelik var mi

Canisi kabalak

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
169
17
13
27
Bakar mısınız pozitif mi 8 gün önce yaptırmıştım 0.160 çıkmıştı bugün 43.19 cikti

Eklentiler

• Screenshot_20211119-171937_WhatsApp.webp
    Screenshot_20211119-171937_WhatsApp.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 62
2 gün sonra tekrar edin isterseniz iki katına çıkması beklenir ya da direk doktora gidin çünkü gebelik var maşallah 🧿

Bakar mısınız pozitif mi 8 gün önce yaptırmıştım 0.160 çıkmıştı bugün 43.19 cikti
Düzenli olarak iki katına ulaşması lazım en kotu yüzde yetmiş artık olmalı olabildigince sola yatın ağır kaldırma asılma ve ilişki yasak tam tutunma aşaması çünkü direk folik asit başlayın

Bebege daha fazla kan akışı saglaniyo rahme giden damarlardan gelişimi için kg vs alımı için öyle öneriliyor ilk zamanlardan beri ..
Onun haricinde şu an iyyim bak ama biraz var ağrım yarın kan vericem tekrar işte de karin agrisi normal mi urkutuyo beni değerin yükselmesi lazım dedi 8 gün önce 0.165 di 8 hun sonra 43.19 oldu inşallah yarında artar ya

Normal adet sancısı gibi olur genelde doktora gidince net bilgi alırsınız

Onun haricinde şu an iyyim bak ama biraz var ağrım yarın kan vericem tekrar işte de karin agrisi normal mi urkutuyo beni değerin yükselmesi lazım dedi 8 gün önce 0.165 di 8 hun sonra 43.19 oldu inşallah yarında artar ya
Leke kanama vs olmadıktan sonra korkmayın rahim kendini hazirliyo ilk zamanlar o tür ağrılar çok normal ama dediğim gibi leke kanama vs olmuyosa yoksa direk acile gidin iğne yada hap veriyolar yavaş hareket edin yani boş bulunupda ataktan hızlı filan kalkmayın ne biliyim gerçi bazı kesimler diyo Allah nasip ettikten sonra olacağı varsa oluyo tabiki haşa ama gebeliğim boyunca çok dikkat ettim çünkü şans eseri hamileligimi öğrendim herkes sağlıksız düşük yapacaksın dedi ama ben inandım kanamam filan vardı üç ay yattım resmen mesela bı gün ayağım takıldı bebeğime bişey olacak diye o kadar korktmusum ki bayılmıştım yani hayatımda ilk kez o gün bayıldım ki o bayilmaminda sebebi varmış şuan epilepsi şüphesi verildi o yüzden dikkat edin . Kafanıza takılan bişey varsa özelden yazabilirsiniz

Leke kanama vs olmadıktan sonra korkmayın rahim kendini hazirliyo ilk zamanlar o tür ağrılar çok normal ama dediğim gibi leke kanama vs olmuyosa yoksa direk acile gidin iğne yada hap veriyolar yavaş hareket edin yani boş bulunupda ataktan hızlı filan kalkmayın ne biliyim gerçi bazı kesimler diyo Allah nasip ettikten sonra olacağı varsa oluyo tabiki haşa ama gebeliğim boyunca çok dikkat ettim çünkü şans eseri hamileligimi öğrendim herkes sağlıksız düşük yapacaksın dedi ama ben inandım kanamam filan vardı üç ay yattım resmen mesela bı gün ayağım takıldı bebeğime bişey olacak diye o kadar korktmusum ki bayılmıştım yani hayatımda ilk kez o gün bayıldım ki o bayilmaminda sebebi varmış şuan epilepsi şüphesi verildi o yüzden dikkat edin . Kafanıza takılan bişey varsa özelden yazabilirsiniz
Yaaa kiyamam sana içimi rahatlattin ama önemli olan insallah değerim yükselmiştir yarın kan vericem bende çok dikkat ediyorum yavaş hareket ediyorum düzgün basıyorum insallah ya ama bisi diyecek olursam özelden yazarım canım ben leke kanama bisey yok sadece karin ve kasik ağrım var 3 gündür ondan korkmuştum dis gebeliktir şudur budur ama rahatladım içim ferah yukselir o değer insallah :)

Dikkat et sende kendine bak yarın yazarım değerimi

Back
X