Tamamdır teşekkür ederim6.haftada görünür genelde
İki sene içinde tedavi denemişmiydiniz bu ay farklı bişey denediniz mi yada aşılama klomen femara vsErken gebelik testi yaptım onda da net çizgi çıktı ama ben 2 sene önce düşük yaşadım ve defalarca tek çizgi gördüm ama hâlâ emin olamıyorum gözlerim mi yanlış görüyo düşüncesine bile kapıldım
Benim testim de böyle çıkmıştı. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar gebelik var mı acaba 1 dakika içerisinde böyle çıktı
Var cnm hayrlibolsn hemn kan ver bnceMerhaba arkadaşlar gebelik var mı acaba 1 dakika içerisinde böyle çıktı
Hayır doktor bize aşılama önermedi tutmaz dedi 1 sene deneyin para biriktiririrsiniz hemde psikolojik kendinizi toplarsınız dedi sonra eşimde muayene oldu varikosel çıkınca beklemeden ameliyat oldu ilk ay ameliyattan sonra tabi kuruyemiş polen arı sütü keçiboynuzu özü ve doktorun verdiği takviyeyi kullandı eşim 1 hafta sonra artık birbirimize evlat oluruz olursa olur dedik bıraktık oluruna geçen ay eşim kontrole gitti iyiye gidiyo dedi doktor ve bu ay da böyle oldu inşallah güzel sonuçlar alırız kan verdim bekliyoruz bakalımİki sene içinde tedavi denemişmiydiniz bu ay farklı bişey denediniz mi yada aşılama klomen femara vs
Çok teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorumVar cnm hayrlibolsn hemn kan ver bnce
Hadi bakalım hayrli haberlerinizi bekliyoruzÇok teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum
Allah razı olsun çok teşekkür ederim umarım sağlıklı olurBenim testim de böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun
Hadi bakalım hayrli haberleriniziÇok teşekkür ederim kan verdim sonucu bekliyorum
Değerim 36 çıktı doktor şüpheli dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah Bi sıkıntı olmazHadi bakalım hayrli haberlerinizi
Oyy maşallah annesi daha çok küçük inşallah bir hafta sonra değeriniz yükselir keseyi görürsünüz içinizi rahat tutunDeğerim 36 çıktı doktor şüpheli dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah Bi sıkıntı olmaz
Yaa bu ne kadar güzel bir yanıt inanın ki birden okuyunca duygulandım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimOyy maşallah annesi daha çok küçük inşallah bir hafta sonra değeriniz yükselir keseyi görürsünüz içinizi rahat tutun
Tatlım hayırlı olsun.dünde benim arkadaşım test yaptı seninki gbi çıktı sonucu 47 çıktı ama adeti bir hafta geçmiş zaten adet düzensizliğide varmış.senin ne kadar günün geçtiDeğerim 36 çıktı doktor şüpheli dedi 1 hafta sonra tekrar gidicem inşallah Bi sıkıntı olmaz
Benim 1 gün geçti yani salı günü olmam lazımdı ama 5 gün önce kahverengi damla damla leke geldi bende acaba mı diye erken gebelik ve kaset test yaptım sonra da regli günümde yani salı günü kan verdim bugun aldım aslında regli günümde kan testi verdim geçmedenTatlım hayırlı olsun.dünde benim arkadaşım test yaptı seninki gbi çıktı sonucu 47 çıktı ama adeti bir hafta geçmiş zaten adet düzensizliğide varmış.senin ne kadar günün geçti
Aman hiç sıkma canını olmuş artk oBenim 1 gün geçti yani salı günü olmam lazımdı ama 5 gün önce kahverengi damla damla leke geldi bende acaba mı diye erken gebelik ve kaset test yaptım sonra da regli günümde yani salı günü kan verdim bugun aldım aslında regli günümde kan testi verdim geçmeden
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın kardeşim çok zor 2 sene önce düşük yaşadım 2 senedir olmadı yani beklemediğin anda oluyo hâlâ bir ihtimal ama Rabbim o sevinci isteyen herkese yaşatsın inşallahAman hiç sıkma canını olmuş artk ogaliba geç döllenme o yüzden doktor değeri az die düşünmüş.daha günün bile geçmemiş artar o yerleşme kanaması dahi yaşamışsın.maşallah diyelim bize de dua et olur mu.
Ahhh tatlım bende bir yıldır uğraşıyorum yani bazen o kadar üzülüp ağlıyorum ki tımarhaneye yatsam yeridir.benle başlayan herkes hamile kaldı ben hala ağzımı ayırıyorum deli olacağım.şimdi de test yaptırdım prolaktin dedikleri 45 çıktı diğerleri normal sadece o yüksekmiş.adetim her zaman düzenli biontech oldum 8.günü adet oldum ilk defa gecikme yaşadım bi dedim hormonlara baktırıyım nedn oldu prolaktin yüksekmiş deli olacağım bu ayda hamile kalamam dieRabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın kardeşim çok zor 2 sene önce düşük yaşadım 2 senedir olmadı yani beklemediğin anda oluyo hâlâ bir ihtimal ama Rabbim o sevinci isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bu belki klişe gelecek ama benim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu hatta imkansız hamile kalman tüp bebek denildi bizde eşim ameliyat oldu olmazsa olmaz birbirimize evlat oluruz nasip dedik ve dediğimiz ay beklenmedik anda oldu yani şuan hâlâ inanamıyorum inanın kendinizi rahat bırakın çevre baskısı kendinizi sinir strese sokmak işe yaramıyor sağlık herşeyden önemli o ne zaman gelecek ise vaktini bekliyor hem daha 1 sene olmuş benim oldu düştü üstünden 2 sene geçti olmadığına yanarken bide kaybın acısı çevre baskısı eşimden kaynaklı çocuk olmucak olmaması hangisini dert edeceğimi şaşırdım inan ki ama sağlık herşeyden önemli boşver dedim eşime de dedim olmazsa olmaz yani her evli kişinin çocuğu olmak zorunda değil kendinize uğraş bulun kafanız dağılır buda kafa yordukça inanın sadece kendimize zarar veriyoruzAhhh tatlım bende bir yıldır uğraşıyorum yani bazen o kadar üzülüp ağlıyorum ki tımarhaneye yatsam yeridir.benle başlayan herkes hamile kaldı ben hala ağzımı ayırıyorum deli olacağım.şimdi de test yaptırdım prolaktin dedikleri 45 çıktı diğerleri normal sadece o yüksekmiş.adetim her zaman düzenli biontech oldum 8.günü adet oldum ilk defa gecikme yaşadım bi dedim hormonlara baktırıyım nedn oldu prolaktin yüksekmiş deli olacağım bu ayda hamile kalamam die
Şu sözlerinizin hepsi o kadar doğru ki hemen olsun diye istemesek bile çevre sayesinde bi hırs oluşuyor hamilelikte olmuyor.hakkımızda hayırlısı inşallahBu belki klişe gelecek ama benim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu hatta imkansız hamile kalman tüp bebek denildi bizde eşim ameliyat oldu olmazsa olmaz birbirimize evlat oluruz nasip dedik ve dediğimiz ay beklenmedik anda oldu yani şuan hâlâ inanamıyorum inanın kendinizi rahat bırakın çevre baskısı kendinizi sinir strese sokmak işe yaramıyor sağlık herşeyden önemli o ne zaman gelecek ise vaktini bekliyor hem daha 1 sene olmuş benim oldu düştü üstünden 2 sene geçti olmadığına yanarken bide kaybın acısı çevre baskısı eşimden kaynaklı çocuk olmucak olmaması hangisini dert edeceğimi şaşırdım inan ki ama sağlık herşeyden önemli boşver dedim eşime de dedim olmazsa olmaz yani her evli kişinin çocuğu olmak zorunda değil kendinize uğraş bulun kafanız dağılır buda kafa yordukça inanın sadece kendimize zarar veriyoruz
Kesinlikle dediniz ya benimle başlayan herkes hamile kaldı diye inanın benimde aynısı hatta 2. Ye hamileler siz dediğim gibi kafanızı dağıtacak şeyler yapın ben bu süreçte hep kitap okudum resim yaptım işimi yaptım hiç boş kalmadım boş vaktim bile olmadı herşeyin hayırlısı olsun inşallah Rabbim mucizemizi en kısa zamanda hepimize nasip etsinŞu sözlerinizin hepsi o kadar doğru ki hemen olsun diye istemesek bile çevre sayesinde bi hırs oluşuyor hamilelikte olmuyor.hakkımızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?