- 23 Haziran 2021
- 48
- 23
- 38
- 31
- Konu Sahibi buket_buket1665
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa napiyim pekiÇok silik ama gördüm, var gibi![]()
Kan vermek istemiyorum canım başka ne yapmam gerekiyorCanim var gibi ama daha cok yeni gibi duruyor..
Kan vermelisin![]()
Bence hamilesiniz, ekran ışığını açınca iyice belli oluyor. Kan verinYaaa napiyim peki
Yaaaa bakalıö regli günümü bekliycem olmazsam tekrar test yapıcamBence hamilesiniz, ekran ışığını açınca iyice belli oluyor. Kan verin![]()
Neden kan vermiyorsunuz acaba? Daha kesin olur, korkuyor musunuz aksi bir durumdan?Yaaaa bakalıö regli günümü bekliycem olmazsam tekrar test yapıcam
Negatif çıkmasından korkuyorumNeden kan vermiyorsunuz acaba? Daha kesin olur, korkuyor musunuz aksi bir durumdan?
Bekleyin biraz, yine test yaparsınız. Test koyulaşacaktır. O zaman kesin gibi bir şey olur, kan verirsinizNegatif çıkmasından korkuyorum
Çok teşekkür ederim sağ olunBekleyin biraz, yine test yaparsınız. Test koyulaşacaktır. O zaman kesin gibi bir şey olur, kan verirsinizUmarım vardır, varsa sağlıcakla kucağınıza alın.
Adet gününde adet olmazsan yeniden tekrarla koyulasmissa hamilesin demektirKızlar bana yardım edin reglime 5 gün kala yaptım sizce gebelik var mıdır? Yoğun beyaz akıntım var o yüzden yaptım
Amin teşekkür ederimAdet gününde adet olmazsan yeniden tekrarla koyulasmissa hamilesin demektirRabbim gönlüne göre versin.
Erken gebelik testinde benimde bunun gibi biraz daha koyusuydu sadece ben 3 gün sonra normal gebelik testi denedim yine aynı şekilde çıktı sonra kan verdim beta hcg 68,12 çıktı canım kan ver bir iki gün sonra benceKan vermek istemiyorum canım başka ne yapmam gerekiyor
Yarın sağlık ocağına gidiyorum canım kan vereceğimErken gebelik testinde benimde bunun gibi biraz daha koyusuydu sadece ben 3 gün sonra normal gebelik testi denedim yine aynı şekilde çıktı sonra kan verdim beta hcg 68,12 çıktı canım kan ver bir iki gün sonra bence![]()
Yarın sağlık ocağına gidiyorum canım kan vereceğim
Veremedim bugün randevu yokmuş sağlık ocağındaErken gebelik testinde benimde bunun gibi biraz daha koyusuydu sadece ben 3 gün sonra normal gebelik testi denedim yine aynı şekilde çıktı sonra kan verdim beta hcg 68,12 çıktı canım kan ver bir iki gün sonra bence![]()
Acilde alıyorlar kuzum ben özel hastaneye gittim sadece gebelik testi yaptırıcam dedim 30 TL ödedim yaptırdımVeremedim bugün randevu yokmuş sağlık ocağındabekliycem 2-3 gün regli olamazsam tekrar test yapıcam canım
Yani ilk 5 dk içinde çekilip , ilk 5 dkda görüydüyse bu çizgi gebelik olabilir. Biraz daha bekleyip tekrar deneyin. Veya kan verinKızlar bana yardım edin reglime 5 gün kala yaptım sizce gebelik var mıdır? Yoğun beyaz akıntım var o yüzden yaptım