Gebelik var mi

Çok heyecan yaptım 1 tane kimyasal gebeliğim var silik çizgi çıkınca bı endişelendim de ama 2 gün kala yaptım sanırım ondan silik çizgi oluyo demi
Aslında adetinin geçmesini beklemek en doğrusu ama sabredemiyoruz. Benim de bat 1 gün geçti ben sat ı bekliyorum bu sefer de ben inat ettim yapmicam diye

Aslında adetinin geçmesini beklemek en doğrusu ama sabredemiyoruz. Benim de bat 1 gün geçti ben sat ı bekliyorum bu sefer de ben inat ettim yapmicam diye
Ya aslında yapmiycaktim ama yumurtlama üzerinden 11 gün geçti internette çıkar yaziyodu yine dayanamadımsen yaptın mı test

Ya aslında yapmiycaktim ama yumurtlama üzerinden 11 gün geçti internette çıkar yaziyodu yine dayanamadımsen yaptın mı test
Yapmadım niye beklediğimi de bilmiyorum sat bi gelsin 3 gün daha olmazsam yapcam bende. Geçen ay ilk defa 6 gün öne geldi o yüzden beklemek istiyorum. Ben geç regli olmam genelde erken olurum ama süreçten etkilenmiş olabilme ihtimaline karşılık beklicem. Bakalım bedenim ne cevap verecek

Aslında en doğrusu beklemek regli üzerinde en az bı 5 6 gün geçmesi lazm kimyasal vb olabilme ihtimaline karşı. Ama işte nasıl bı bekleyiş icindeysek gerçekten sabredilmiyo. Umarım vardır canm ikimizde de

Aslında en doğrusu beklemek regli üzerinde en az bı 5 6 gün geçmesi lazm kimyasal vb olabilme ihtimaline karşı. Ama işte nasıl bı bekleyiş icindeysek gerçekten sabredilmiyo. Umarım vardır canm ikimizde de
Amin rabbim güzel haberler aldırsın

Elizabeth kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah kan vermeye nezaman gideceksin sen kaç gün kala test yapmistin geçenlerde negatif cikmisti kuzum belirtin var miydi akıntı felan ben ovulasyon gününü net degerlendirdim ama beş gün kala bugün kaset testte negatif çıktı yikildim

Ayni şekilde canm ben adete 5 gün kala kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı hiç çizgi falan yoktu. Ama belirtilerim de vardı hissediyordum gosguslerim adete 1 hafta kala aşırı hassaslasmisti. Adet öncesi zaten hassaslasir ama 2 gün kala falan ilk ordan anladm. Birde kasıklarm agriyo ozellkle sağ kaşığın arada pıt pıt atiyo. Bence kaset teste güvenme çünkü çok erken bende yaptıktan sonra pişman oldm ama asla umudumu kaybetmedik çünkü çok erken olduğunu biliyodum. Adete 5 gün kala erken gebelik testlerinde bile zor cikiyo. Umudunu kaybetme biraz daha bekle erken gebelik testi uygula istersen. Birde yumurtlama günümün uzerinden ne kadar geçti

8 gün geçti canım hayırlısı olsun inşallah ne diyim rabbim nasip etsin isteyen herkese

8 gün geçti canım hayırlısı olsun inşallah ne diyim rabbim nasip etsin isteyen herkese
Bende 9. Günde yapmıştım çıkmaması çok normal bence ama ben zaten öylesine yapmıştım cikmiycagini biliyodum umudunu sadece bu teste bağlama. 10 12 gün falan geçmesini bekle o şekilde yap istersen birde. Umarım vardır o çizgiyi görürsün

İnşallah canım inşallah

son adet tarıhın oncekı adetın nasıl beklıyceksın :) bsat dıye yenı kısaltma uydurdum senın ıcın bı sonrakı adet tarıhım dıye

son adet tarıhın oncekı adetın nasıl beklıyceksın :) bsat dıye yenı kısaltma uydurdum senın ıcın bı sonrakı adet tarıhım dıye
Yaa ben çöm hesaplamayı bilmiyorum ben genelde 30. Gün oluyorum 5 gün sürüyor yaa. 35. Güne kadar bekleyin diyorum. Yanlış bi ifade kullanmış olabilirim Kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…