Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var. 5 in üzeri pozitif sizinki 2878 çıkmışSonuç negatif gibi ama bilmiyorum bugün yaptım sonuçtan anlayan var mıdır?
ya kusura bakmayın ama ilk gebeliğiniz falan mı? kese görünecek duruma gelmiş nerdeyse nasıl negatif olabilirrrr :)Sonuç negatif gibi ama bilmiyorum bugün yaptım sonuçtan anlayan var mıdır?
iSonuç negatif gibi ama bilmiyorum bugün yaptım sonuçtan anlayan var mıdır?
Evet olursa ilk olacak o yüzden hiç bilmiyorumya kusura bakmayın ama ilk gebeliğiniz falan mı? kese görünecek duruma gelmiş nerdeyse nasıl negatif olabilirrrr :)
gerçekten mi ya ilk olduğu için bilmiyorumEvet var. 5 in üzeri pozitif sizinki 2878 çıkmış
Adetin kaç gün gectiSonuç negatif gibi ama bilmiyorum bugün yaptım sonuçtan anlayan var mıdır?
belirtiniz var mıydı adet kaç gün geciktiEvet olursa ilk olacak o yüzden hiç bilmiyorum
gerçekten mi ya ilk olduğu için bilmiyorum![]()
Canım baya baya artık cumaya kese kalp atışı yaniEvet olursa ilk olacak o yüzden hiç bilmiyorum
gerçekten mi ya ilk olduğu için bilmiyorum![]()
2878 sonuç tabiki pozitif hayırlı olsunSonuç negatif gibi ama bilmiyorum bugün yaptım sonuçtan anlayan var mıdır?
lem işteCanım negatifi nerden çıkardın?
Değerin kaç üstü.
Var gibi duruyor.
i
Yaaa çok teşekkür ediyorumEvet var. 5 in üzeri pozitif sizinki 2878 çıkmış
Çokkk teşekkür ederim2878 sonuç tabiki pozitif hayırlı olsun![]()
Evet var. 5 in üzeri pozitif sizinki 2878 çıkmış
Amin amin inşallah darısı isteyen herkesin başına olsunHayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza![]()
5 gün geçtiAdetin kaç gün gecti
Adetim 5 gün geçti kasık ağrım ve adet olacakmışım gibi ara ara ağrı girip gidiyordu ve göğüs hassasiyetim vardı canımbelirtiniz var mıydı adet kaç gün gecikti
Hayırlı olsun gebelik var5 gün geçti
İlk olacağı için hiç bilmiyordumKiz bebek dogunca mi hamile olduguna inancaksin neredeyse cinsiyet belli olcakbugun gitsen keseyi gorursun hatta belki bebegide