A aysssseee Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 68 12 8 26 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #1 kızlar 14 gün önce yumurtlama gördüm değerlendirdim çok silik çizgi cıktı sizce var mı görüyor musunuz ?
kızlar 14 gün önce yumurtlama gördüm değerlendirdim çok silik çizgi cıktı sizce var mı görüyor musunuz ?
pinarindunyasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2023 1.350 1.926 53 28 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #2 aysssseee .!.: Eki Görüntüle 3397231 kızlar 14 gün önce yumurtlama gördüm değerlendirdim çok silik çizgi cıktı sizce var mı görüyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Goruyorum adet tarihiniz ne zaman? Onu bekleyip ona gore kan verirsiniz
aysssseee .!.: Eki Görüntüle 3397231 kızlar 14 gün önce yumurtlama gördüm değerlendirdim çok silik çizgi cıktı sizce var mı görüyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Goruyorum adet tarihiniz ne zaman? Onu bekleyip ona gore kan verirsiniz
A aysssseee Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 68 12 8 26 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #3 pinarindunyasi .!.: Goruyorum adet tarihiniz ne zaman? Onu bekleyip ona gore kan verirsiniz Genişletmek için tıkla... Geçen ayın 6 sında olmuştum 10 gün regli olmuştum şimdi ne zaman olacağımı bilmiyorum pcosum var çünkü
pinarindunyasi .!.: Goruyorum adet tarihiniz ne zaman? Onu bekleyip ona gore kan verirsiniz Genişletmek için tıkla... Geçen ayın 6 sında olmuştum 10 gün regli olmuştum şimdi ne zaman olacağımı bilmiyorum pcosum var çünkü
pinarindunyasi Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2023 1.350 1.926 53 28 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #4 aysssseee .!.: Geçen ayın 6 sında olmuştum 10 gün regli olmuştum şimdi ne zaman olacağımı bilmiyorum pcosum var çünkü Genişletmek için tıkla... O zaman 2-3 gun bekleyip tekrar cubuk test yapin baktiniz koyulasti cizgi oyle kan testi verirsiniz. Allah gonlunuze gore versin
aysssseee .!.: Geçen ayın 6 sında olmuştum 10 gün regli olmuştum şimdi ne zaman olacağımı bilmiyorum pcosum var çünkü Genişletmek için tıkla... O zaman 2-3 gun bekleyip tekrar cubuk test yapin baktiniz koyulasti cizgi oyle kan testi verirsiniz. Allah gonlunuze gore versin
A aysssseee Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2024 68 12 8 26 6 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi aysssseee #5 pinarindunyasi .!.: O zaman 2-3 gun bekleyip tekrar cubuk test yapin baktiniz koyulasti cizgi oyle kan testi verirsiniz. Allah gonlunuze gore versin Genişletmek için tıkla... Amiin inşallah teşekkür ederim
pinarindunyasi .!.: O zaman 2-3 gun bekleyip tekrar cubuk test yapin baktiniz koyulasti cizgi oyle kan testi verirsiniz. Allah gonlunuze gore versin Genişletmek için tıkla... Amiin inşallah teşekkür ederim