- 27 Ekim 2021
- 2.031
- 461
- 73
- 28
- Konu Sahibi Eliftugceyilnaz133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben silik bir çizgi görüyorum canımAdetim 5 gün gecikti antibiyotik kullandım ona bağladım ama bugün test yaptım bu şekil gebelik var mı
Geç döllenme olabilir çünkü 5 gün gecikmeye silik bir çizgi en iyisi kan testi vermenAdetim 5 gün gecikti antibiyotik kullandım ona bağladım ama bugün test yaptım bu şekil gebelik var mı
Tekrarlasam mıGeç döllenme olabilir çünkü 5 gün gecikmeye silik bir çizgi en iyisi kan testi vermen
Elinde varsa tekrarla başka bir marka test deneyebilirsin testte hatalı olabilirTekrarlasam mı
Silik var gibi kan verdiniz miAdetim 5 gün gecikti antibiyotik kullandım ona bağladım ama bugün test yaptım bu şekil gebelik var mı
Hayır testimi yeniledim başka markaylaSilik var gibi kan verdiniz mi
Elinde varsa tekrarla başka bir marka test deneyebilirsin testte hatalı olabilir
Bunda göremedim sanki siz gördünüz müTekrarladım
Çok hafif erken gebelik testinde kesin sonuç verir değil miBunda göremedim sanki siz gördünüz mü
EvetÇok hafif erken gebelik testinde kesin sonuç verir değil mi
Bekleyelim bakalımÇok çok silik görüyorum sanki birkaç gün daha bekleyin bence testleriniz koyulasirsa kan verebilirsiniz