areseyna Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2022 271 235 33 Çarşamba 20:32 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #21 abca .!.: Pembe silik bir çizgi oluştu 5 dakika içinde ama şimdide toz pembe leke geldi akıntıyla karışık iyce ümidimi kaybettim Genişletmek için tıkla... Ay bilemedim ya. Belki yerleşmedir falan diyeceğim de siz bir kan verin bence yarın sabah
abca .!.: Pembe silik bir çizgi oluştu 5 dakika içinde ama şimdide toz pembe leke geldi akıntıyla karışık iyce ümidimi kaybettim Genişletmek için tıkla... Ay bilemedim ya. Belki yerleşmedir falan diyeceğim de siz bir kan verin bence yarın sabah
A abca Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 23 3 1 Çarşamba 20:57 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #22 areseyna .!.: Ay bilemedim ya. Belki yerleşmedir falan diyeceğim de siz bir kan verin bence yarın sabah Genişletmek için tıkla... Cuma gününe randevu aldım inşallah sonuç pozitif olur bu belirsizlik insanı çok yoruyor
areseyna .!.: Ay bilemedim ya. Belki yerleşmedir falan diyeceğim de siz bir kan verin bence yarın sabah Genişletmek için tıkla... Cuma gününe randevu aldım inşallah sonuç pozitif olur bu belirsizlik insanı çok yoruyor
areseyna Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2022 271 235 33 Perşembe 15:23 Konu Sahibi Konu Sahibi abca #23 abca .!.: Cuma gününe randevu aldım inşallah sonuç pozitif olur bu belirsizlik insanı çok yoruyor Genişletmek için tıkla... İnşallah pozitiftir
abca .!.: Cuma gününe randevu aldım inşallah sonuç pozitif olur bu belirsizlik insanı çok yoruyor Genişletmek için tıkla... İnşallah pozitiftir