Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok geçmedi 3 günüm kaldıSanırım var markada güzelregl geçmedi sanırım
Yok geçmedi 3 günüm kaldı kesin var mı ya
Ya eşim asker köy gibi yerde oturyırum oradaki eczanede yokmuş ya kaset testiBide kaset test yapsanız
hepsi birden yanılamaz bence ben de 6 gün kala öğrenmiştim varsa zaten bu kanda kesin cıkar kan verin bence hayırlsıı olsun inşallahh
Var görünüyor canım sağlıkla ilerlesin inşallah bende az önce yaptım benim ki de silik çıktı saniyeler içerisinde ama daha önce 2 kimyasal geçirdiğim için korkuyorum ya yine öyleyse diye
Testler ne kadar zaman aralığında yapıldı canım ? Silik çizgiler gözüküyor ama koyulaşma yok. Üst üste mi yaptın o yüzden mi ?
Üst üste yaptım canım her gğn yaptımTestler ne kadar zaman aralığında yapıldı canım ? Silik çizgiler gözüküyor ama koyulaşma yok. Üst üste mi yaptın o yüzden mi ?
İdrar testlerine güven olmuyor ama bu kadar çok testin yalancı pozitif vereceğini de sanmıyorum canım. Bir kan testi verip kesinleştir bence.Üst üste yaptım canım her gğn yaptım
Rabbim inşallah nasip eder canımVar görünüyor canım sağlıkla ilerlesin inşallah bende az önce yaptım benim ki de silik çıktı saniyeler içerisinde ama daha önce 2 kimyasal geçirdiğim için korkuyorum ya yine öyleyse diye
Çok sagol canımİdrar testlerine güven olmuyor ama bu kadar çok testin yalancı pozitif vereceğini de sanmıyorum canım. Bir kan testi verip kesinleştir bence.