K kygnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2022 26 7 36 26 Cuma 21:15 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #1 Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Eklentiler IMG_7558.webp 13,4 KB · Görüntüleme: 51 IMG_7556.webp 5,4 KB · Görüntüleme: 47
Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı?
moonhll1 Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2025 116 27 13 25 Cuma 21:17 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #2 Silik çıkmış ama bence var
Y yagmurpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2024 2.544 669 43 36 Cuma 21:19 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #3 kygnr .!.: Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Genişletmek için tıkla... Markası ne
kygnr .!.: Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Genişletmek için tıkla... Markası ne
K kygnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2022 26 7 36 26 Cuma 21:22 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #4 Artı med diye bi marka
A aleynaaa_ Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2023 199 47 18 Cuma 23:33 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #5 kygnr .!.: Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Genişletmek için tıkla... Pozitif bence hamile siniz çizgi bariz belli kan verin
kygnr .!.: Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Genişletmek için tıkla... Pozitif bence hamile siniz çizgi bariz belli kan verin
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 2.017 531 43 24 Cuma 23:45 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #6 kygnr .!.: Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Genişletmek için tıkla... Pozitif duruyor ama yalancı pozitiflik de olabilir. Riske atmayın direkt Kan verin varsa mutlaka çıkar
kygnr .!.: Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Genişletmek için tıkla... Pozitif duruyor ama yalancı pozitiflik de olabilir. Riske atmayın direkt Kan verin varsa mutlaka çıkar
Aglayangelincicegi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2022 349 129 53 26 Cuma 23:48 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #7 kygnr .!.: Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Genişletmek için tıkla... Artimet ise başka marka yap canım. Artimet ile 4 test yaptım 2 erken gebelik 2 kaset test . Hepsinde de saniyesinde 2 koyu çizgi çıktı silik bile değildi aynı gün kan verdim 2 çıktı. Rabbim gönlüne göre versin inşAllah
kygnr .!.: Arkadaşlar merhaba reglime iki gün var normalde, pazar günü mr çektireceğim ne olur ne olmaz diye test yapayım dedim böyle çıktı sizce var mı? Genişletmek için tıkla... Artimet ise başka marka yap canım. Artimet ile 4 test yaptım 2 erken gebelik 2 kaset test . Hepsinde de saniyesinde 2 koyu çizgi çıktı silik bile değildi aynı gün kan verdim 2 çıktı. Rabbim gönlüne göre versin inşAllah
K kygnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2022 26 7 36 26 Cumartesi 09:31 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #8 Hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iki tane daha farklı marka test yaptım yine bu şekilde çıktı, kan vereceğim emin olmak için
Hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iki tane daha farklı marka test yaptım yine bu şekilde çıktı, kan vereceğim emin olmak için
M melisss26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2023 819 159 33 27 Cumartesi 09:52 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #9 kygnr .!.: Hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iki tane daha farklı marka test yaptım yine bu şekilde çıktı, kan vereceğim emin olmak için Genişletmek için tıkla... O zaman hamilelik vardir. Haber ver. İnsallah vardir
kygnr .!.: Hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için, iki tane daha farklı marka test yaptım yine bu şekilde çıktı, kan vereceğim emin olmak için Genişletmek için tıkla... O zaman hamilelik vardir. Haber ver. İnsallah vardir
K kygnr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2022 26 7 36 26 Cumartesi 11:44 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #10 melisss26 .!.: O zaman hamilelik vardir. Haber ver. İnsallah vardir Genişletmek için tıkla... Kan sonucu 29.09 çıktı 25 üstü pozitif sayılırmış ama 2 gün sonra yeniden kan vermek en sağlıklısıymış, 2 haftalık sayılıyormuş şu anda gebelik
melisss26 .!.: O zaman hamilelik vardir. Haber ver. İnsallah vardir Genişletmek için tıkla... Kan sonucu 29.09 çıktı 25 üstü pozitif sayılırmış ama 2 gün sonra yeniden kan vermek en sağlıklısıymış, 2 haftalık sayılıyormuş şu anda gebelik
M melisss26 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2023 819 159 33 27 Cumartesi 16:30 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #11 kygnr .!.: Kan sonucu 29.09 çıktı 25 üstü pozitif sayılırmış ama 2 gün sonra yeniden kan vermek en sağlıklısıymış, 2 haftalık sayılıyormuş şu anda gebelik Genişletmek için tıkla... Yaaa gozun aydin cok sevindim. Bana da dua eder misin lutfen
kygnr .!.: Kan sonucu 29.09 çıktı 25 üstü pozitif sayılırmış ama 2 gün sonra yeniden kan vermek en sağlıklısıymış, 2 haftalık sayılıyormuş şu anda gebelik Genişletmek için tıkla... Yaaa gozun aydin cok sevindim. Bana da dua eder misin lutfen
moonhll1 Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2025 116 27 13 25 Pazar 07:21 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #12 Kızlar benim testime bakar mısınız ilk gebeliğim olacak tecrübesizim var mı yok mu Eklentiler IMG_2724.webp 21,3 KB · Görüntüleme: 14
S Sabah ada Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2025 232 60 13 40 Pazar 20:54 Konu Sahibi Konu Sahibi kygnr #13 kygnr .!.: Kan sonucu 29.09 çıktı 25 üstü pozitif sayılırmış ama 2 gün sonra yeniden kan vermek en sağlıklısıymış, 2 haftalık sayılıyormuş şu anda gebelik Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun regliniz gecikmismiydi
kygnr .!.: Kan sonucu 29.09 çıktı 25 üstü pozitif sayılırmış ama 2 gün sonra yeniden kan vermek en sağlıklısıymış, 2 haftalık sayılıyormuş şu anda gebelik Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun regliniz gecikmismiydi