Adetime 2 gün kala test yaptım iki tane ikisindede böyle çıktı sizce gebelik var mı yoksa buharlaşma çizgisi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet markası awox tereddütte kaldimAwox markası heralde awox ise markası var bence
Ne kadar sürede çıktı çizgiAdetime 2 gün kala test yaptım iki tane ikisindede böyle çıktı sizce gebelik var mı yoksa buharlaşma çizgisi mi
10 dk icinde silik cigzi belirdiNe kadar sürede çıktı çizgi
10 dk icinde silik cigzi belirdi
Normalde buharlaşma çizgisi sandım ama buharlaşma çizgisi renksiz olurmuş bu silik çizgi hafif pembemsi10 dk icinde silik cigzi belirdi
Yarın sabah vereceğim inşallah vardirBence var canım kan ver iyice netleştir hayırlı olsun
10 dk içinde çıktıysa vardır. Zaten iki gün varmış adete beta düşüktür şu an. Ondan silik çıkmıştır. Kan verin10 dk icinde silik cigzi belirdi
Testlerde ilk beş dakikayi baz almalısınız, ben bu ay dört tane pozitifi ilk beş dakika içinde gördüm ama regl oldum. Demem o ki en sağlıklı olanı kan testi. Rabbim gönlüne göre versinAdetime 2 gün kala test yaptım iki tane ikisindede böyle çıktı sizce gebelik var mı yoksa buharlaşma çizgisi mi
Bariz belli.Kızlar testime bakar mısınız adetim 7 gün gecikti