• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı?

lotus99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
11 dpo. Awox Test. Gebelik var mıdır? Gözle görülebiliyor, ama fotoğrafta daha zor. İlk 5-10 dk da çıktı. Biraz ihtimal olmadan kan vermek istemiyorum.

Eklentiler

• IMG_3247.webp
    IMG_3247.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_3246.webp
    IMG_3246.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 132
11 dpo. Awox Test. Gebelik var mıdır? Gözle görülebiliyor, ama fotoğrafta daha zor. İlk 5-10 dk da çıktı. Biraz ihtimal olmadan kan vermek istemiyorum.
Hafif görüyorum bende bişey istersen bi koyulaşmayı takip et ondan sonra kan ver

Şimdi yarım saat - 40 dk geçti tekrar çektim. Çizgi pembe mor bu arada gri değil ki zaten ilk 5-10 dk da vardı.
IMG_3248.webp

Bende gördüm net markası neydi acaba testinizin

Adetiniz gecikti mi yoksa adetinize kaç gün var

3-4 gün olabilir, şuan 11 dpo. Bu arada diğer marka testle de denedim silik çizgi çıktı. Biri predictor diğeri nimo. Ama tabi idrar o kadar konsantre değil artık gün sonu.

3-4 gün olabilir, şuan 11 dpo. Bu arada diğer marka testle de denedim silik çizgi çıktı. Biri predictor diğeri nimo. Ama tabi idrar o kadar konsantre değil artık gün sonu.
Predictor çok güvenli zaten. Onda varsa bence pozitif. Ayrıca awoxta 5-10 dakika içinde çıkan belirsiz çizgi zaman geçtikten sonra belirgin hale geliyor. Bana pozitif gibi geldi, inşallah vardır

Arkadaşlar 11 dpo gebelik var mı 🥹

Eklentiler

• IMG_8074.webp
    IMG_8074.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 86
Back
X