Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hafif görüyorum bende bişey istersen bi koyulaşmayı takip et ondan sonra kan ver11 dpo. Awox Test. Gebelik var mıdır? Gözle görülebiliyor, ama fotoğrafta daha zor. İlk 5-10 dk da çıktı. Biraz ihtimal olmadan kan vermek istemiyorum.
AwoxBende gördüm net markası neydi acaba testinizin
Bu marka güvenilir diye biliyorum
Predictor çok güvenli zaten. Onda varsa bence pozitif. Ayrıca awoxta 5-10 dakika içinde çıkan belirsiz çizgi zaman geçtikten sonra belirgin hale geliyor. Bana pozitif gibi geldi, inşallah vardır3-4 gün olabilir, şuan 11 dpo. Bu arada diğer marka testle de denedim silik çizgi çıktı. Biri predictor diğeri nimo. Ama tabi idrar o kadar konsantre değil artık gün sonu.
Evet çizgi görüyorum var gibi11 dpo. Awox Test. Gebelik var mıdır? Gözle görülebiliyor, ama fotoğrafta daha zor. İlk 5-10 dk da çıktı. Biraz ihtimal olmadan kan vermek istemiyorum.
Bence var hemde pembe çizgi sanmıyorum kuruma çizgisi değildir kan verin netleştirin derim benArkadaşlar 11 dpo gebelik var mı![]()
İki gün sonra ilk idrarla yap sonra kan ver tatlım11 dpo. Awox Test. Gebelik var mıdır? Gözle görülebiliyor, ama fotoğrafta daha zor. İlk 5-10 dk da çıktı. Biraz ihtimal olmadan kan vermek istemiyorum.