• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik var mı

Predictor daha iyi tabikide sabah bile yapmana gerek eğer gebelik oluşmuşsa hcg hormonu vicudumuzda inanılmaz yükseliyor ben aynı gün içerisinde 2 saat aralıklarla yaptığım teste kıpkırmızı gördüm erken olan bebetine erken gebelik testi kaset olanda bebetimendı
İkisi de baya kırmızııııı 🥹🥹🥹

İkisi de baya kırmızııııı 🥹🥹🥹
Evet ikiside bebetime yarın aldığında da 2 tane al ne olur ne olmaz bozuk çıkar dekan bidaha git gel yapma ben hep öyle yaparım ben bunları 6 gün gecikme ile yaptım ertesi gün doktora gittim keseyi gördük inşallah şeninde gönlünce olur🥹💖

Evet ikiside bebetime yarın aldığında da 2 tane al ne olur ne olmaz bozuk çıkar dekan bidaha git gel yapma ben hep öyle yaparım ben bunları 6 gün gecikme ile yaptım ertesi gün doktora gittim keseyi gördük inşallah şeninde gönlünce olur🥹💖
Umarımmm çok teşekkür ederimmm

İnşallah 🙂↕️ ne kadardir deniyordunuz özel değilse

Kızlaraaar adetimden 6 gün önce bebe time markasıyla test yapmıştım silik çıkmıştı bugün adet gecikmemin 4. Günü ilk idrarla test yaptım ve sonuç bu comfort testini uyguladım doğru mudur sizcee hata oranı var mıdır normalde adetim hep düzenliydi bu sefer gecikti

Eklentiler

• IMG_3224.webp
    IMG_3224.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 32
Kızlaraaar adetimden 6 gün önce bebe time markasıyla test yapmıştım silik çıkmıştı bugün adet gecikmemin 4. Günü ilk idrarla test yaptım ve sonuç bu comfort testini uyguladım doğru mudur sizcee hata oranı var mıdır normalde adetim hep düzenliydi bu sefer gecikti
Aşkım yalancı pozitif olamıcak kadar kırmızı, hayırlı olsun gitmişsindir doktora 😊

Cuma gününe kıbrısta devlet hastanesine randevu bulabildim o zaman kan vericem sonuç ne kadar sürede çıkıyor acaba aynı gün sonuçlanır mı?

Cuma gününe kıbrısta devlet hastanesine randevu bulabildim o zaman kan vericem sonuç ne kadar sürede çıkıyor acaba aynı gün sonuçlanır mı?
Maks 2 saat içinde çıkıyor beta hgc

Back
X