Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 Ekim canımBat ne zaman? Son testte silik çizgi gördüm gibi
Kuruma çizgisi gbi ama inşallah vardır.
İlk 5 dakika da mı
4 5 gün gecikme için çizgi yok gibi kan verdiniz mi23 Ekim canım
Yarın kan verin bence, en net sonuç23 Ekim canım
Henüz vermedim . P.tesiye kadar gelmezse o zaman vericem .4 5 gün gecikme için çizgi yok gibi kan verdiniz mi
Cnm resmi tatil olduğu için veremiyorum. P.tesiye kaldı artık.Yarın kan verin bence, en net sonuç
Acilde verebilirdiniz yada özel hastanedeCnm resmi tatil olduğu için veremiyorum. P.tesiye kaldı artık.
P.tesiyi beklemek istiyorum acele davranmak gelmiyor içimdenAcilde verebilirdiniz yada özel hastanede
Hayırlısı olsun ama adetiniz zaten gecikmiş en azından var mı yok mu stresi olmazdı kafanız rahat olurduP.tesiyi beklemek istiyorum acele davranmak gelmiyor içimden![]()
Benim de testlerim bunlar 3 gün üst üste yaptım hep aynı çıktı yarin adet günüm büyük sabırsızlıkla bekliyorum adet olacakmıyım yoksa hamilemiyim.Yarın kan verin bence, en net sonuç
Aynen haklısınız . Adet olur muyum diye bekliyorum işteHayırlısı olsun ama adetiniz zaten gecikmiş en azından var mı yok mu stresi olmazdı kafanız rahat olurdu
Bende aynı düşünceler içindeyim inşallah vardırBenim de testlerim bunlar 3 gün üst üste yaptım hep aynı çıktı yarin adet günüm büyük sabırsızlıkla bekliyorum adet olacakmıyım yoksa hamilemiyim.
Hayırlısi olsun canım güzel haberlerini alırız inşallahBende aynı düşünceler içindeyim inşallah vardırsizin hafiften olsa var çizgi sanki
Evet ama aynı adet olcam gibi ağrılarım var 2 3 gündür yerimde duramıyorumBende aynı düşünceler içindeyim inşallah vardırsizin hafiften olsa var çizgi sanki
Hayırlısi olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah