Gebelik var mıdır anlayamıyorum..

durualtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2018
35
17
88
32
Arkadaşlar merhaba sabah test yaptım 1 dakika sonra bu şekilde oldu ve hiç değişmedi ikinci çizgi silik sizce gebelik var mıdır anlayamıyorum daha koyu olması gerekmezmiydi.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 517AD6E3-2ACF-4E4F-AE7B-5ED8CAF8B0D8.webp
    517AD6E3-2ACF-4E4F-AE7B-5ED8CAF8B0D8.webp
    48 KB · Görüntüleme: 128
Var canım. Hayırlı olsun yeni olduğu için silik elinde bol varsa her sabah ilk idrar ile yapıp koyulasmayi takip edebilirsin

Daha yeni gebelik olduğu için silik. İki gebeligimde de böyle olmuştu. En kısa zamanda doktora gidin 🤩

Arkadaşlar merhaba sabah test yaptım 1 dakika sonra bu şekilde oldu ve hiç değişmedi ikinci çizgi silik sizce gebelik var mıdır anlayamıyorum daha koyu olması gerekmezmiydi.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Adet geçtikce koyulasir canm

İnşallah söylediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim dualarınızı rica edicem çok heyecanlıyım 🥰🤲🏻

Evet teste göre hamilesiniz hayirli olsun ama pazartesi bence mutlaka kan testi yaptirin

İlk idrarla dene bi de sabah belki de daha yeniyse silik çıkması normal belirtin var mı peki bende bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım akıntım var sadece adet oluyorum sanıyorum bakıyorum tık yok senin ne gibi belirtilerin var

İlk idrarla dene bi de sabah belki de daha yeniyse silik çıkması normal belirtin var mı peki bende bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım akıntım var sadece adet oluyorum sanıyorum bakıyorum tık yok senin ne gibi belirtilerin var
Bu sabahta aynı şekilde çıktı pek bir belirti yok aslında bu aralar kum döküyodum bir ay öncesinde kasık ağrım var oralardan kalma diye düşündüm ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım

Merhaba benim gecikmem beş gün oldu testte negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadım güvenilir mi olsa çıkardı değilmi kızlar

Arkadaşlar merhaba yumurtlamadan sonra akıntım kaç gün olur?? Bende akıntı devam ediyo

Back
X