Adet geçtikce koyulasir canmArkadaşlar merhaba sabah test yaptım 1 dakika sonra bu şekilde oldu ve hiç değişmedi ikinci çizgi silik sizce gebelik var mıdır anlayamıyorum daha koyu olması gerekmezmiydi.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Evet teste göre hamilesiniz hayirli olsun ama pazartesi bence mutlaka kan testi yaptirinArkadaşlar merhaba sabah test yaptım 1 dakika sonra bu şekilde oldu ve hiç değişmedi ikinci çizgi silik sizce gebelik var mıdır anlayamıyorum daha koyu olması gerekmezmiydi.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
İlk idrarla dene bi de sabah belki de daha yeniyse silik çıkması normal belirtin var mı peki bende bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım akıntım var sadece adet oluyorum sanıyorum bakıyorum tık yok senin ne gibi belirtilerin varArkadaşlar merhaba sabah test yaptım 1 dakika sonra bu şekilde oldu ve hiç değişmedi ikinci çizgi silik sizce gebelik var mıdır anlayamıyorum daha koyu olması gerekmezmiydi.Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
Bu sabahta aynı şekilde çıktı pek bir belirti yok aslında bu aralar kum döküyodum bir ay öncesinde kasık ağrım var oralardan kalma diye düşündüm ama bilmiyorum hakkımızda hayırlısı bakalımİlk idrarla dene bi de sabah belki de daha yeniyse silik çıkması normal belirtin var mı peki bende bugün adet olmam gerekirdi ama olmadım akıntım var sadece adet oluyorum sanıyorum bakıyorum tık yok senin ne gibi belirtilerin var
Sen yine de sabah da yapMerhaba benim gecikmem beş gün oldu testte negatif çıktı ama ilk idrarla yapmadım güvenilir mi olsa çıkardı değilmi kızlar
Hamilemisin abla?Hemen gidicem teşekkürler
Evet canım çok şükür 5 haftalık hamileyim kalp atışını duyamadık ama kese var şuan için biraz telaşlıyız hayırlısıyla haftaya duymak için tekrar gidicez doktoraHamilemisin abla?
Can İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSINEvet canım çok şükür 5 haftalık hamileyim kalp atışını duyamadık ama kese var şuan için biraz telaşlıyız hayırlısıyla haftaya duymak için tekrar gidicez doktora
AmiiiinCan İNŞALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?