Gebelik Var mıdır Yardım

YgmrDmls0

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
72
24
3
Merhaba kadınlar kulübünün değerli üyeleri. İlişki esnasında bir yanlışlık oldu ve eşim kendini tutamayıp bıraktı, bıraktığını söyler söylemez lavaboya gittim. Ve takvime baktığımda o günün yumurtlama günü olduğunu gördüm. Rabbiim istiyen herkese versin benim 2 buçuk yaşında bir kızım var. Gebelik planı yoktu aklımızda, ilaç kullanmam lazım ama ya birşey varsa diye kullanamıyorum. Bacaklarım ayaklarım çok ağırıyor, ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrı var. Önceki gebeliğimide pek hatırlamıyorum nasıl geçtiğini, adetim daha 11 gün var ama korkuyorum ilaç bile içemiyorum varsa gebelik birşey olur diye . Erken En erken Gebelik belirtisi nedir acaba ?

Valla herkese göre değişir o benim hiç bir belirtim olmamıştı mesela korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım hemde yasmini bırakmıştım

Valla herkese göre değişir o benim hiç bir belirtim olmamıştı mesela korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım hemde yasmini bırakmıştım
Ya psikolojik midir diye düşünüyorum 5 gün oldu 5 günde döllenme olmuş mudur yada ne biliyim belirti olur mu :(

Merhaba kadınlar kulübünün değerli üyeleri. İlişki esnasında bir yanlışlık oldu ve eşim kendini tutamayıp bıraktı, bıraktığını söyler söylemez lavaboya gittim. Ve takvime baktığımda o günün yumurtlama günü olduğunu gördüm. Rabbiim istiyen herkese versin benim 2 buçuk yaşında bir kızım var. Gebelik planı yoktu aklımızda, ilaç kullanmam lazım ama ya birşey varsa diye kullanamıyorum. Bacaklarım ayaklarım çok ağırıyor, ve kasıklarımda karnımda sürekli ağrı var. Önceki gebeliğimide pek hatırlamıyorum nasıl geçtiğini, adetim daha 11 gün var ama korkuyorum ilaç bile içemiyorum varsa gebelik birşey olur diye . Erken En erken Gebelik belirtisi nedir acaba ?
ılıskıye gırdıgınız an hamıle kalma belırtılerı yasamazsınız daha adetınıze 11 gun varmıs bır musade edın kendısıne once bır adetınız gelsın olacak mı olmayacak mı bır gorun
korunmasız ılıskıde tabıkı hamıle kalabılırsınız

Canim daha kana karısmamıs olcagi icin ıctgn ilac agri kesici gbi biseyse kullan 2 güne kadar. Sonra kullanma bence

Basligi okudum icerigi okumadan aklima geleni yazayim .neyse yazmayayim.bir de basima gelir falan....cunku konu hakkinda fikrim yok....hakkinizda hayirlisi olsun

ılıskıye gırdıgınız an hamıle kalma belırtılerı yasamazsınız daha adetınıze 11 gun varmıs bır musade edın kendısıne once bır adetınız gelsın olacak mı olmayacak mı bır gorun
korunmasız ılıskıde tabıkı hamıle kalabılırsınız
Dayanabilsem :) bekliyecem de. İlaç kullanmam lazım kullanamıyorum da.

Hemen doktora gidin, gebelik oluşmadan önlenebilir ama bunu için ilk 48 saat önemli (ertesi gün hapları için) veya 5 gün (spiral) bunlar garantili veya ilişkiden sonra 10 gün içinde doktorun uygulayabileceği fitil var (rahim duvarına yapışmasın diye ama garantisi yok).

Bizde korunmayi biraktigimiz ilk ay hamile kaldim. Kasık agrisi seffaf akinti kabizlik istahsizlik halsizlik belirtileri vardi bende o_O

Niye nasibin önüne geçip hap kullanayım. Burası soru sorup bilgilenme platformu tabii de danışacam yaşayan arkadaşlara.
ıyıde burdan bakınca sperm ve yumurta gorunmuyor kı bız ne bılelım sızın hamıle kalıp kalmayacagınızı :)

Niye nasibin önüne geçip hap kullanayım. Burası soru sorup bilgilenme platformu tabii de danışacam yaşayan arkadaşlara.
e o zaman hayırlı olsun varsa
niye arkadaşlar nereden haber alıyorlar
sizin bilmediğiniz şeyi nereden bileyim
yumurtlama döneminde korunmamışısınız
neyi merak ediyorsunuz var mı yokmuyumu
benim son bildiğim kadarıyla böyle bir alet daha icat edilmedi

Hemen doktora gidin, gebelik oluşmadan önlenebilir ama bunu için ilk 48 saat önemli (ertesi gün hapları için) veya 5 gün (spiral) bunlar garantili veya ilişkiden sonra 10 gün içinde doktorun uygulayabileceği fitil var (rahim duvarına yapışmasın diye ama garantisi yok).
5 gün geçti aradan. Allahtan gelen başım gözüm üstüne, sadece en erken Gebelik belirtisi nedir merak ettim.

Kimyasal gebeliğikte göğüs ağrısı bel ağrısı ve hafif kasık ağrısı olmuştu bende ama şuan ki sağlıklı gebeliğimde hiçbir belirti görmedim yaşamadım her gebelik bir olmuyor Allah yazdıysa gebesinizdir yazmadıysa arka arkaya korunmasız ilişki yaşasanız da olmuyor.Kendinize stres yapmayın stres yaptıkça belirti hissedersiniz regl döneminize kadar rutininize devam edin

Back
X