Gebelik var mıııııııı ???????

Karam-65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
45
4
1
44
lütfen cvp yazar mısınız sabah ilk startımla yaptım önce negatif çıktı sandım fakat bi iki saat sonra tekrar baktığımda ikinci çizgi hafif belirginleşmiş tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

Eklentiler

• E59BC5FC-9342-4561-960A-9716E5376EEE.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 63
  • A543E364-7756-4F0C-9162-4B42B574F0C3.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 66
Testin üstünde yazan dk dan sonra çıkan sonuç geçersiz 1 2 saat sonra çıkan kuruma çizgisi oluyor yinede emin olmak için testi tekrar edebilirsiniz

Adetin geçmiş miydi? Benimde böyle olmuştu 2. Çocuğumda. Sonradan belirmisti. Çok az bi çizgi var evet. Yarın tekrar dene bence. Hamileysen zaten biraz daha koyulaşır. Birde idrarini biraz beklet sonra yap testini. İnşallah hamilesindir

Adetime henüz 6 gün var erken gebelik testi yaptım

Adetime henüz 6 gün var erken gebelik testi yaptım
Anladım benim adet günümdü. Hatta üstüne görmüştüm ama öyle normal adet gibi değildi. Yemek kokularindan tiksinince şüphelenip yapmıştım. Tabi seninki şuan baya erken.

Benimki aşıla oldu cnm göğüslerimde şişlik ve ağrıdan başka belirti yok şuan bir kaç gün öncede belimde farklı bi ağrı oluşmuştu şimdilik bu kadar bekleyip görece umarım istediğime kavuşurum kürtajdan sonra bir türlü gebelik oluşmadı

Testin içini açtım baktım henüz kurumamıştı idrarı çeken pağumsu şey
Canım 1 saat sonra çıktıysa geçersiz oluyor testlerin üstünde yazar kaç dk sonra çıkan sonucun geçersiz oldugu genelde en fazla ilk 15 dk içinde çıkan sonuç geçerli oluyor fazlası degil yinede tekrar yap emin ol

Doğru diyorsun 15 dk dan sonra geçersiz diyor. Ama ben hamile miyim diye defalarca test yaptım hiç birinde sonradan 2. çizgiyi görmedim. Bir de ikinci hamileliğimde aynı bu şekilde olmuştu. 1 saati geçmişti belkide 2 saat olmuştu içime kurt düştü çöpten çıkarıp baktım silik çizgiyi gördüm. Tabi 15-20 dk bekledim baktım bişey yok aldım attım. İnşallah vardır ben ümitliyim

İnşallah hamilesindir

İnsallah canım vardır umarım ama tekrar yap test adetin gecikti mi

Aşılama yapılalı kaç gün oldu? Çatlatma iğnesi de pozitif çıkarır gebelik testini.

Alışamam bugün iti varı ile 12 oldu çatlatma da 13. Gün

Çatlatma iğnesi üzerinden 14 gün geçmesi lazım, birde testin ilk 15-20 dk içinde çıkan sonucunu baz almak lazım. Özellikle erken gebelik testlerinde 1 2 saat sonra hayalet çizgi çıkabiliyor.

Canim insallah hamilesindir. Benimde bugün basima ayni sey geldi ama senin testte cizgin baya dogru yerde. Bende de belirgin ikinci cizgi cikiti fakat biraz fazla kenardaydi o yüzden cevremdekiler testin yanlis olabilecegini söylediler. Bide bu ay pek dogru çalışamayınca umudum pek yok. O yüzden yarın bi test daha yaparım umarım ikinci çizgiyi görebilirim.
Hayırlısını nasip etsin rabbim herkesin gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…