Gebelik Varisi :( Yardım kızlar

Muserref20

Yok bir sitemim, hayatta herşey kısmet ..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
219
137
33
31
Arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve ağustosta 3.cü çocuğum doğacak. Korunma yöntemi uyguladığım halde hamile kaldım ve aldıramadım tabi ki..
Bacaklarımda varis oluşmaya başladı çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum. Ve bacağımdaki damarlar şiştikçe moralim de bozulmaya başladı görüntüsü de bozuldu :( geçen gece küçük oğlum uykusunda ağlayınca yataktan fırladım ve bacaklarım tutmadı düştüm :( uyku problemimde var. Uykum gelince yatıyorum ama uyuamıyorum yatağa sanki sığamıyorum da dönüp duruyorum... Daha doğuma 3 ay var doktor varislerin iyice çoğalacak ama doğum sonrası belki geçer dedi.. Ayaklarımı kalp seviyesinden yükseğe kaldırıp yatmam gerekiyormuş ama diğer 2 afacandan bu ne yazıkki mümkün değil :( sürekli ayaktayım... Şişman kadınlarda daha çok oluyormuş, Zayıf da biriyim. Başına böyle birşey gelen var mıı???? Doğum sonrası gerçekten geçiyor mu???
Ya geçmezse...
En önemlisi de anneye ya da bebeğe bir zararı oluyor mu???
Sizinle utanarak resmimi de paylaşıcam:(

Eklentiler

• IMG_20170515_001405.webp
    IMG_20170515_001405.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 103
Arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve ağustosta 3.cü çocuğum doğacak. Korunma yöntemi uyguladığım halde hamile kaldım ve aldıramadım tabi ki..
Bacaklarımda varis oluşmaya başladı çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum. Ve bacağımdaki damarlar şiştikçe moralim de bozulmaya başladı görüntüsü de bozuldu :KK43: geçen gece küçük oğlum uykusunda ağlayınca yataktan fırladım ve bacaklarım tutmadı düştüm :KK43: uyku problemimde var. Uykum gelince yatıyorum ama uyuamıyorum yatağa sanki sığamıyorum da dönüp duruyorum... Daha doğuma 3 ay var doktor varislerin iyice çoğalacak ama doğum sonrası belki geçer dedi.. Ayaklarımı kalp seviyesinden yükseğe kaldırıp yatmam gerekiyormuş ama diğer 2 afacandan bu ne yazıkki mümkün değil :KK43: sürekli ayaktayım... Şişman kadınlarda daha çok oluyormuş, Zayıf da biriyim. Başına böyle birşey gelen var mıı???? Doğum sonrası gerçekten geçiyor mu???
Ya geçmezse...
Sizinle utanarak resmimi de paylaşıcam:KK43:
Pek bilgim yok dogumdan sonra geciyo boyle seyler diyolar ama varis gecmez gibi geliyo tabi bilmiyorum. Tek dikkatimi ceken ne guzel kil yok bacaklarda cikmiyo galiba agda derdin yok biz gibi :)

Pek bilgim yok dogumdan sonra geciyo boyle seyler diyolar ama varis gecmez gibi geliyo tabi bilmiyorum. Tek dikkatimi ceken ne guzel kil yok bacaklarda cikmiyo galiba agda derdin yok biz gibi :)
Çıkmıyor çol şükür sarışın olduğum için belli belirsiz pürüzsüzdü ama ta ki varis çıkana kadar :(

Maşallah bacakların cok güzel tüğsüz:)benimde 2.gebelik ama benim bekarlığımdan beri var kocaman dizimin arkasında ağrı yapıyo sızlama yapıyo hamile kalmadan önce köpük tedavisi olcktım ama kalp damar cerrahisi yapamadı pıhtılasmam var diye korktu herslde merhemler verio yolladı kullan gel dedi.onlarda ağrı kesiciydi zaten kullanmadım ee zaten hamile kaldım kan sulandırıcalar kullanıyoruz bende ilerler diye korkuyorum ayakta cok sabit durma ayakta duruyosanda olduğun yerde adım say canım.

Bacaklarımda varis oluşmaya başladı çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yorgun ve uykusuz hissediyorum. Ve bacağımdaki damarlar şiştikçe moralim de bozulmaya başladı görüntüsü de bozuldu :KK43: geçen gece küçük oğlum uykusunda ağlayınca yataktan fırladım ve bacaklarım tutmadı düştüm :KK43: uyku problemimde var. Uykum gelince yatıyorum ama uyuamıyorum yatağa sanki sığamıyorum da dönüp duruyorum... Daha doğuma 3 ay var doktor varislerin iyice çoğalacak ama doğum sonrası belki geçer dedi.. Ayaklarımı kalp seviyesinden yükseğe kaldırıp yatmam gerekiyormuş ama diğer 2 afacandan bu ne yazıkki mümkün değil :KK43: sürekli ayaktayım... Şişman kadınlarda daha çok oluyormuş, Zayıf da biriyim. Başına böyle birşey gelen var mıı???? Doğum sonrası gerçekten geçiyor mu???
Ya geçmezse...
Sizinle utanarak resmimi de paylaşıcam:KK43:
Öncelikle merhaba,bacak şişkinlikleriniz ve varis için size aloe vera sprey ve aloe vera msm jeli tavsiye ederim. Detaylı bilgi almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Maşallah bacakların cok güzel tüğsüz:)benimde 2.gebelik ama benim bekarlığımdan beri var kocaman dizimin arkasında ağrı yapıyo sızlama yapıyo hamile kalmadan önce köpük tedavisi olcktım ama kalp damar cerrahisi yapamadı pıhtılasmam var diye korktu herslde merhemler verio yolladı kullan gel dedi.onlarda ağrı kesiciydi zaten kullanmadım ee zaten hamile kaldım kan sulandırıcalar kullanıyoruz bende ilerler diye korkuyorum ayakta cok sabit durma ayakta duruyosanda olduğun yerde adım say canım.
İyi fikir çok ayaktayım cnm iki çocuk hiç dinlendirmiyo beni oturduğum fırsatta dahi ayaklarımı sallıcam :)

Back
X