Gebelik varmı bakar mısınız

edataspnr1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2023
5
0
1
24
Kamerada pek belli olmamış olabilir ama ben hamilelik testimde 2. Çizgiyi silik görür gibi oldum yanılıyor muyum lütfen yardımcı olur musunuz??

Eklentiler

• E39DC304-6553-442C-954C-687EE1001B0B.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 4C58FB0C-8C31-4251-9BE5-E6981F53124D.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 46
Evet bende gordum
Gecikmenin kacinci gunu
Ara sıra adet düzensizliği yaşıyorum ilişkiye gireli 14 gün oluyor geç döllenme diye bir şey duydum ondan korkuyorum yumurtlamayı takip edemedim ama ilişkiye girdiğimde adetime 11 gün kalmıştı hamile kalabilir miyim bilmiyorum o süreçte ama içime boşalma durumu gerçekleşti adetim 1 gün gecikti evvelsi gün adet oldum sandım ama kısa süren bi kanama yaşadım adetlerim normalde 5 gün sürer bu sefer 2 gün sürdü ve çok yoğun değildi

Gidip kan vermeni oneririm

İlişkiden sonra regl olduysanız gebelik ihtimali yoktur bence psikolojik olarak bu şekilde hissediyor olabilirsiniz.
Korkunuz neden?

ilişkiye girdikten sonra 10.gün de kan testi verdim negatif çıktı hemşire de aklımı kurcaladı geç döllenme olabiliyor adetin gecikirse tekrar yaptırmanı öneririm şuan erken yaptırıyosun dedi

İlişkiden sonra regl olduysanız gebelik ihtimali yoktur bence psikolojik olarak bu şekilde hissediyor olabilirsiniz.
Korkunuz neden?
Regl olduğumda normalde böyle kısa sürmüyor ve kanamam da yoğun oluyor durumu bi tanıdığıma danıştığımda yerleşme kanaması olabilir dedi her kafadan farklı bir ses çıkıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…